Wednesday, July 8, 2015

Oh Bulan Amik Gambar Tak Letak Kredit...

Ambil Gambar Tolong Credit La...


screenshot page di www.ohbulan.com

Tak kisah la nak amik gambar orang tp letak la kredit kan....adoi la...pening aku x pasal2 kena hentam ngan adik aku pasal ni...aku ni x sempat nak belek2 blog2 gossip2 artis ni...blog aku pun tak terjaga...sib baik la gambar adik2 aku dan anak dara aku ni sempurna xde cacat cela...kalau ada terselak ke apa ke x ke naya...Oh Bulan website terkenal kot kan...aku faham dia amik gambar dari google..tp letak la kredit x pun contact aku je mintak izin...bleh x nak guna gambar tu...ermm...macam2 hal la....

ENTRY Yang dimaksudkan

19 comments:

  1. suka2 hati dia jer nak ambik gambar kat blog org..huhu

    ReplyDelete
  2. agak2 kalau saman boleh menang pihak akak ni..:)

    ReplyDelete
  3. uii dasat tu keluar blog retis SA, betullah tak pandai kredit sungguh mentang2 top blog kat M'sia ni :(

    ReplyDelete
  4. Akak kena sound sikit kat admin blog hiburan tu. kasi gegar sama dia,...

    ReplyDelete
  5. hu hu hu, sebab tu tak boleh main rembat jer guna gambar orang kan kak? sekurang-kurangnya kreditlah...

    ReplyDelete
  6. xpatut cam tu kan..
    bglah kredit sikit

    ReplyDelete
  7. Terus buka link Oh Bulan tu, hehe. Si Ash writer OhBulan tu eksaited sangat nak tulis cerita raya agaknya

    ReplyDelete
  8. Memang blog popular ni jenis copy paste citer dan gambar orang je... Pastu cepat je naik ranking diorg nih...

    ReplyDelete
  9. kan.. mane leh cam tu... x patot betol...

    ReplyDelete
  10. ai tak perasan dari blog mana ai singgah pagi tadi.. dah perasan gambar tu tapi terlupa nak tanya pada u..
    sebab ai macam pernah tengok gambar tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. sama je dengan web lain...ada yang gambar orang diletaknya watermark sendiri pun ada..terutamanya oh media dengan mynewshub..patutnya bagi kredit je..tak payah nak menempel watermark sendiri kat gambar orang..

    ReplyDelete
  12. X patut buat gitu. At least bg kredit.

    ReplyDelete
  13. at least letak credit dan tak perlu letak watermark sebab bukan gambar dorang pun..huhu

    ReplyDelete
  14. blog besar2 mmg gitu..
    at least credit pun ok kot kan

    ReplyDelete
  15. lepas nie letak watermark besar2 akak..=D

    ReplyDelete
  16. Salam, wow~wow~ OH BULAN feymes kot~~~ kalau setakat guna xpelah, ini siap letak caption untuk jadi something yg 'Funny Viral'...nasib baik yg senonoh, kalau mcm akak ckp tu kot ade terselak ke apa...haihhh..marah betul saya dgr..hmm..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah