Tuesday, July 21, 2015

Cerita Ceriti Suriaamanda Di Site Office Johor

Seharian Di Site Office Pontian, Johor..

Kenangan bersama T4 team di site office....eh kenapa kenangan...aku dah balik ke department asal iaitu Group Planning & Strategy..kenapa...restructuring la..sebelum ni aku dipinjamkan sementara...so dah sampai masa kena la pulang balik ke gagang...ikutkan sedih la sebab dah rasa seronok dengan kebusyan department lama ni kan..tp takpe la...as long as x jauh pun ..masih di level yang sama cuma dipisahkan dengan section je...

jom tengok gambar2 kenangan aku ngan T4 team..masing2 kalau bab bergambar memang sentiasa beri kerjasama...hehehehe....dah macam model2 purba dah....oppsss...








Si jejaka tuh la boss kami yang nakal..yang agresif, yang garang..yang baik hati jugak....hehehe...apapun yang kelakar bab dia ni...setiap kali nak call secretary dia...mesti dail no aku...eleh boss..tau la rindu kat i kan...hahahaha...apapun team T4 memang the best sebab hiruk pikuk..bergurau senda sorang pun x amik hati,...happy go lucky je department ni..dulu masa mula2 masuk sini agak stress sebab rentak boss aku ni memang susah nak tackle...tp bila dah lama2...dah lali...memang best...marah macam mana pun dia tetap cari kami...mulut je pedas tp insyaallah hati dia baik...

Aku akan sentiasa rindu la suasana bussy dan hiruk pikuk kat Team T4 ni...compare ngan department asal yang senyap sunyi..takpe la...slowly tackle balik everyone...

See ya next entry...


8 comments:

  1. Lain department lain caranya.. tapi kalau sunyi sangat bosan gak..

    ReplyDelete
  2. mula-mula memang kekok..lama-lama menggila..mesti akan rindu ...

    ReplyDelete
  3. Sure rindu kan kawan2 department lama...

    ReplyDelete
  4. seronok kalau dapat rakan sekerja yang boleh masuk sekali..kan??

    ReplyDelete
  5. pengalaman tu yang penting kak :)

    ReplyDelete
  6. Knowledge and silaturrahim memang best di tmpt kerjaaa.... saling hormat dan bosss yg best,,,perghh..ohshemmmm !!!!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah