Thursday, July 9, 2015

Feeling- Feeling Rozita Che Wan Dengan Precious Eau De Parfum

Hi korang...

Sesekali melaram dengan Perfume RCW kan....eh x de la nak melaram sangat sebenaranya...product review kali ni adalah minyak wangi keluaran Rozita Che Wan...siapa x kenal Che Ta kan...seorang wanita yang selalu tampil anggun dan mempersonakan walau telah bergelar isteri dan Ibu...

Kelahiran Precious perfume ni memang sebiji melambangkan keperibadian Che Ta...hadir dalam bentuk botol yang comel dan menarik sesuai di bawa kemana2 apatah lagi suatu kemestian yang ada dalam tas tangan korang....bau yang cukup wangi sekali sembur kekal sampai ke petang...psstt...dah malam pun masih wangi tau...haaa....teruja tak? teruja tak?


memandangkan stok Precious ni sentiasa habis..so...order la untuk 2 botol..boleh tahan 2-3 bulan kot since aku ni jenis suka tukar2 perfume...sehari bau lain...esok lusa bau lain plak.....


haaaa...comel kan botol dia...bau pun best jer....jangan x percaya aku akan daftar menjadi agent di area KL Sentral Ogos nanti...harga? of course la harga yang korang mampu milik RM29.90
murah kan? 


Seorang pengguna Precious RCW yang sangat berpuas hati....memang la minyak wangi sembur x nampak kan...so..cukup la gambar aku sorang lepas guna minyak wangi ni...x dan nak pose sekali ngan botol sebab masa amik gambar dah tentu2 kat opis...sejurus sahaja terima bungkusan dari dealer Precious RCW..nanti la pagi raya nanti aku pose ngan Precious ni...suh Dania amikkan gambar...at least ada photoshoot kan...kata nak jadi agent Precious RCW..boleh la korang beli dari aku nanti...tp khas untuk area KL Sentral aje tau....

Tampil yakin dengan Precious RCW...jom wangi2 bersama....

33 comments:

  1. murah tu..mampu milik
    habislah bau Che Ta je lepas ni

    ReplyDelete
  2. wah..best nya..Kak Long nak beli jugak....how?

    ReplyDelete
  3. ooo... gambar ni untuk RCW tu ke.. cantik.. lagi cantik kalau share dengan ai.. hahaha.. just kidding..

    ReplyDelete
  4. Salam, haha wah baru tahu Che Ta ade buat perfume...nice2 :D

    ReplyDelete
  5. kita pun ada beli 2 botol.. hehheh

    ReplyDelete
  6. Wahh takut nanti pakai orang ingat yang lalu tu Che Ta. Hahahha :P

    ReplyDelete
  7. ssh tol cik nor nak pilih perfume...klu bau yg kuat..sendiri pakai sendiri pening..hehe

    ReplyDelete
  8. murah je..boleh la cari satu nanti..nak merasa jadi che ta jugak..hehe

    ReplyDelete
  9. eh eh cantik signature Che Ta..suka pulak tengok..
    harga tu macam menarik je untuk dibeli..nak bau jugak camne :)

    ReplyDelete
  10. Fuyooo moho bago free satu hehehe

    ReplyDelete
  11. harommmm sampai ke sini heheh. comei comei tuan dengan botolnya sekali

    ReplyDelete
  12. Salam...nk tnya, cmne nk jdik agent ekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perfume che ta (agent/dropship)
      Whatsap +60178873585
      Cod kubang kerian kota bharu

      Delete
  13. Salam sis, boleh jd agent x? Area kelantan. :)

    ReplyDelete
  14. Minyak wangi ni de 1 jenis(bau) je ke?

    ReplyDelete
  15. dah jadi agent ke? klau dah, nak order...

    ReplyDelete
  16. HYE MAAF SPAM....
    PERFUME PRECIOUS..
    RETAIL AND BORONG BOLEH WHATSAP +60178873585... PRE ORDER UNTUK OCTOBER... READY 150botol sahaja... COD KUBANG KERIAN..

    ReplyDelete
  17. wahhh mesti bau sama dengan Che Ta...

    ReplyDelete
  18. rasa jd che ta klu pakai perfume ni kan kak SA

    ReplyDelete
  19. wahh..mesti best bau perfume che ta ni..kena cuba nih..

    http://chumellstore.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. Pm syarat agent @ stokist.sy minat n serious nk labur modal
    0179180172

    ReplyDelete
  21. Meмang вeѕт ѕangaт2 мιnyaĸ wangι cнe тa nι. Eмaĸ ѕaya pυn вelι tau

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah