Tuesday, July 7, 2015

Iftar 15 Di Tony Romas NuSentral

Tempat Makan Sedap Di Kuala Lumpur

Kat KL ni ada banyak tempat makan sedap antaranya Tony Romas la kan...memang menjadi perhatian Tony Romas ni..masa aku sampai dah fullhouse dah..sib baik AG dah booked awal2 dah...ada yang sambut birthday la time bbuka posa...memang meriah...mana yang xde kena mengena pun sekali nyanyi lagu Happy Birthday...

So...Jom tengok apa aku dan AG makan masa berbuka kat TR ni.....



Ice Lemon Tea & Sprite,,3 biji Kurma...


Steakhouse Burger


Limpahan Sos Dan Cheese bersama Sirloin beef yang juicy...ermmm.....


Half Chicken apa ntah nama dia menu si AG

Ambik menu yang simple je sebab tak rasa nak makan steak....lagipun cepat siap skit kan...patut masa buat reservation dah sekali preorder...tp takut sejuk plak...xper la sedap pun sedap pas tu aku macam biasa x habis makan....burger tu habis la...tang french fries tu x abih...ntah kenapa macam full sangat...Air banyak minum sebab refill free kan...hahahaahhaa...aku request ais kosong jugak...mula2 dia cakp kena charge..x kisah la kan sebab manis giler ais lemon tea dia...masa dapat bil tgok2 xde pun charge....eleh...saje lettew....

total damage makan berdua ngan AG adalah RM90.80...

ok la...nama pun TR kan....mahal tu biasa la...itu kira murah la tu...pernah aku makan satu hidangan jer RM 1400...DAGING WAGYU plak....tp bukan kat Me'Nate Steakhouse ye...kat Starhill...itupun bos yang belanja...heheehehe....

Nanti nak cuba plak makan kat Outback Steakhouse kat NuSentral tu....murah skit dari TR kalau x salah...hehehehe....

12 comments:

  1. blala gamaknya blh mkn tmpat mcm nie jgk..:)

    ReplyDelete
  2. hai la kak...kenapa goda saya nieee...

    ReplyDelete
  3. tringin jgk nak makan kt outback..tak tau la bile ..hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaaa kak SA. terliur tengok. Hahah

    ReplyDelete
  5. nampak sedap tapi bila sampai masanya makan tak habis sebab mata ni gedik nak, hakikatnya tekak takmo.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. ya ampunn...!
    sedap nyer burger semua di atas.
    tgk sos nyer yg meleleh tu :) ya Rabbi.
    sedap nyer....
    berbaloi kot membayar kalau sedap gitu...

    ReplyDelete
  7. sedapnya..lama tak makan burger..boleh tahan juga harganya tu;.tengok tempatlah kan

    ReplyDelete
  8. mahalnya..tapi sekali sekala boleh je SA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah