Tuesday, July 7, 2015

Tak Payah Nak Desperate Sangat la!!!!


Aku x kenal sapa mamat ni,..ntah Indon mana ntah...pasal dia ni aku hadapi banyak masalah...kemaruk sangat agaknya dia ni main sukati je bagi icon2 loving2 x kira bini orang ke..tunang orang ke...girlfriend orang ke...jangan la ingat ko add aku kat google ko boleh sesuka hati nak bagi aku ayat2 macam ni...at the end ko dah nyusahkan orang lain....pasal ko aku bergaduh..pasak ko jugak aku xde mood hari ni..ko nak add aku ko punya pasal sbb aku x pernah add ko...yang aku tgok notification ada je mamat2 aku x kenal ke atau sepatutnya ada dalam friend list aku even ko add aku xde nak add balik de...sebab tu follower aku ramai perempuan...
Buat lelaki2 di luar sana...ko add orang kat google or mana2..x yah la desperate sangat meluahkan kata2 cinta ko kat orang...agak2 la...elok orang gunakan media sosial ni untuk arah kebaikkan jadi rosak punah ranah sebab orang2 macam ko ni la...

Buat Redho Shahri...sapa pun ko...u better whatch out...ini bukan amaran terakhir...hati aku sakit sangat sekarang ni...stop sending me anything berkaitan ngan perasaan ko tuh!!!!

20 comments:

  1. aduh...macam-macam manusia ni kannnn

    ReplyDelete
  2. eemm.. pasal dia hubungan orang lain bermasalah..
    dia ni kurang kasih sayang agaknya..

    ReplyDelete
  3. Akak block jerdia kak huhuhu ..macam2 hal pulak dah ..Ini macam orang pon adoo...

    ReplyDelete
  4. hmm...ada jgk org mcm ni...explain je kat gula2 hati tu baik2 dear..sure dia akan fhmnya ..

    ReplyDelete
  5. Eeeee, apa masalah dia. suka2 hanta mesej macam tu. pervert la tu. sabar er kak.

    ReplyDelete
  6. erkk...seram makk..block je kak

    ReplyDelete
  7. erkk...seram makk..block je kak

    ReplyDelete
  8. Block je mamat tu. Kesian akk...sabar ye..

    ReplyDelete
  9. wahhh... scary nyer. block je org ni kak SA... menyampah kan kalau ada orang2 camni. sabar ye akak

    ReplyDelete
  10. tak yah layan je SA, bak kata Lya tu block terus je :)

    ReplyDelete
  11. uiksss macam ni pun hado...abaikan je kak..nanti lagi stress dibuatnya..dalam masa yang sama hati² juga

    ReplyDelete
  12. block je dia..sabaq ye bawak bincang dengan en tunang.semoga masalah segera selesai SA

    ReplyDelete
  13. kalau saya block trus org macm tu..huhu

    ReplyDelete
  14. indon la ni..depa je suka buat kerja macam ni...

    ReplyDelete
  15. Yelah kak...depa nie suka hati je kan..kalau cik akak..dah cik akak block tu..

    ReplyDelete
  16. kak..
    klu sy..yang muda remaja sy block terus..
    hihi..lain macam

    ReplyDelete
  17. Salam, uihh gila sengal. Bahaya ni, yelah sbb kita mmg xde pape dan xkenal dgn org tu, tiba2 kalau pasangan kita dpt tahu camni dan jenis yg cepat melenting, mmg boleh gaduh lah jawabnya..huhu~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah