Monday, July 6, 2015

#Cabaran20hari~Tetamu Yang Ditunggu2 Di Hari Raya

#Cabaran20Hari - Day 10

Hi korang....haaaa sapa yang ditunggu2 datang masa hari raya? of coz la sedara mara yang dah lama x jumpa...giler setahun sekali je jumpa...kalau ada wedding pun x semua ada...baik belah mak baik belah abah...memang ada je yang kitorang x sempat jumpa....tiba time raya la nak berkumpul ramai2 kan...
gambr dari google

Bila dah lama x jumpa...bila sesekali berkumpul semua cerita keluar la...pelbagai soalan akan keluar jugak...dar bab kerja sampai lah bab jodoh dan beranak pinak...selalau kena pandai twist la kan...letih nak elak...sebelum peluru berpandu tiba....elok larikan diri dulu...letih wooo.....asyik kena perli je...padahal yang perli tu pun x hebat mana...itu la ragam manusia kan....

#Exchangefeedgroup
#kelabbloggerbenashaari
#Day 10

8 comments:

  1. memang seronok menunggu sedara atau kawan yang dah lama tak jumpa tu kan..

    ReplyDelete
  2. Soalan cepumas tu yang tak tahan.. hehehe..
    Jalan selamat twist jawapan takpun larikan diri pergi tolong apa yang patut dekat dapur.. ;)

    ReplyDelete
  3. SELAMAT MALAM..RAJIN UPDATE BLOG YE :D

    ReplyDelete
  4. Kannn. dari kena tanya soalna cepuemas baik kita lari siap siap. Hahah

    ReplyDelete
  5. Memang borak tak hingat la bila bertemu kan..

    ReplyDelete
  6. yes. aida pun akan tunggu sedara mara.
    terutama adik beradik mak abah.
    cousins... best!
    mak abah plak anak sulung...
    memang ramai yg balik umah mak abah la :)

    ReplyDelete
  7. sebab tu saya suka raya kat kampung suami...tak pernah dapat soalan menyakit kan hati..kalau raya kat kampung sendiri main tanya je sampai tak fikir perasaan orang..maklum la depa rasa depa kenal kita sangt tu yang berani tanya..heheh

    ReplyDelete
  8. Bila dah jumpa dan siap borak2 mmg dah tak hingat apa2 dah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah