Tuesday, July 21, 2015

Majlis Iftar Anak Yatim & Asnaf di JW Marriot Kuala Lumpur

Marhaban Ya Ramadhan Bersama Mel Moda, Serangkai Kreatif , Amel Fawz Dengan Kerjasama Cool Hijab.

Assalammualaikum..

Hi Korang...dah raya dah pun...tp masih ada lagi cerita2 yang aku tak sempat share especially di akhir2 Ramadhan lepas..macam x best plak kan...walau aku pergi atas jemputan dan wakil seseorang yang tidak dapat hadir, sempat aku merasai kemeriahan suasana berbuka puasa bersama anak yatim..gila ko dengan jammed sepanjang jalan nak ke JW Marriot ni...keluar opis kul 4.30pm sampai kat sana tepat pukul 7.20pm..dengan x sempat tukar baju kerja...belasah aje...bila ingatkan balik kan...memang gelak la...

jom tengok sekitar majlis..gambar x berapa nak ada sebab dah lambat sampai....mana yang sempat je la aku tepek eh...


invitation dari pihak organizer


golongan anak yatim dan asnaf yang di jemput...x sempat nak berada di kalangan diorang

Menu Lazat JW Marriot



Laksa Utara..sedap...repeat 2 kali


Kambing panggang


rojak buah dan keropok ikan..


nasi setengah senduk, kerabu mangga, sayur dan rendang daging..



bergambar dengan adik bongsu Ayue Jer Rejaludin..

Memang aku tak dapat nak berlama2 kat sana sebab ada tugas lagi yang menanti di opis...sibuk mengalahkan menteri...ye la masa tu beberapa hari lagi nak cuti kan...x sempat jugak nak bergaambar ngan Sally dan Izzati..sempat say hi2 bye2 je...sempat la borak kejap dengan Rafzan Tomomi dan Halim Brothers...

Apa pun terima kasih tak terhingga kepada penganjur atas layanan yang superb...harap dapat bekerjasama selepas ni..keep in touch dan aku doakan semoga semuanya success in all your future undertakings...

Good luck everyone..

8 comments:

  1. Sebab jalan sesak.. kalau sampai awal mesti best kan.. terasa kelam-kabut bila baca entry ni.. huhuhu..
    ai pun ada entry sebelum raya belum publish lagi..

    ReplyDelete
  2. owh..bestnya dapat jmputan berbuka puasa..:)

    ReplyDelete
  3. Bestnye dapat jemputan berbuka puasa meraikan anak2 yatim dan asnaf...bln puasa je la yg selalunya dpt bertemu meraikan diaorang kan...

    ReplyDelete
  4. tu laa. akhirnya jumpa jugak akak :)

    ReplyDelete
  5. seronok bila dapat raikan majlis dengan anak-anak ini...

    ReplyDelete
  6. wah..ada lagi entry masa puasa yang belum publish ye..

    ReplyDelete
  7. saya nak daging panggang tuuuuuu! huhuu... sodap benor den nampakkk ehhh~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah