Thursday, July 23, 2015

Kisah Benar Di Sebalik Gambar

Bakat itu masih Ada


Bakat apa plak ni kan....haaa...bakat pegang baby...baby ni anak buah terbaru aku...lahir tak cukup bulan...asalnya 1kg lebih je..tak sabar2 dia nak keluar nak sambut raya dan nak collect duit raya kan..ini anak ke 2 sepupu aku..ikutkan aku takut nak pegang sebab halus sangat..aku paksa mama dia letakkan atas lengan aku...gigil jugak masa pegang baby ni...agak2 la kan..11 tahun xde baby kecik..bukan satu jangkamasa yang sekejap...sait nak beranak pun aku dah lupa..huhu..apapun tarik nafas panjang2 dan relax my mind..aku cakap aku boleh pegang...so cepat2 suruh Dania snap photo...so nampak la macam x kekok..pada hal sebenarnya memang kekok...


see macam x kekok kan?elok je baby ni tido


sedapnya bau baby...bau jari jemari dia pun best...wangi je...


Baby yang ni pun best jugak...best peluk dan best sakat

Ye...11 tahun dah umur Dania...selama itu la dia lom ada adik dari aku...ye la nak ada macam mana...mama dia tak kawen2 lagi...nak kata serik tak plak...nak kata lom seru dah tunang..cuma lepaskan la adik bongsu dulu...semua dah settle baru turn mama insyaallah kalau takde aral melintang tahun depan...dugaan banyak sangat...moga allah permudahkan lah segalanya...korang pun doakanlah untuk aku ni ha...jodoh bukan liat cuma lom ada tarikh yang sesuai...

21 comments:

  1. in sha Allah ...kalau dah jodoh tak kemana..akk doakan

    ReplyDelete
  2. mmg best bau baby..kalo lama tk pegang mmg rs kekok..aritu pn adik bersalin..try pegang baby kekok skit hehe

    ReplyDelete
  3. Insyallah... Teman doakan segalanya di permudahkan untuk awak... aaminnn...

    ReplyDelete
  4. orang kata bertunang ni darah manis, memang banyak dugaan dan pancarobanya...he he he.... apa-apa pun tazabarrr nak makan nasi minyak akak...#ehhh...

    psssttt...baby tu memang halus sangatlah...aunty Farah tengok pun takut ni ha.... memang tak beranilah nak pegang....

    ReplyDelete
  5. alahai kak...sedap nyer bau baby ;)

    ReplyDelete
  6. sama cam fida..kalau baby yang kecik lagi..bawah 4 bulan..memang tak berani nak pegang.
    yea...yea...SA nak kawin dah tahun depan

    ReplyDelete
  7. Kann kak SA. Nani pun suka bau baby :)

    ReplyDelete
  8. memang best bau baby,
    semoga segala urusan pernikahan kak suria dipermudahkan, amin..

    ReplyDelete
  9. geramnya nak pegang baby gak..bestnya ada baby..:)

    ReplyDelete
  10. moga Allah permudahkan segala urusan akak..aamiin

    ReplyDelete
  11. InysaAllah, dipermudahkan semua urusan and dapat Iday makan nasi minyak lagi. Hehehehe Dania tu anak ke? Ingat kan adik, muda sangat mak dia ni. Hehehehehe

    ReplyDelete
  12. semoga dipermudahkan segalanya, amin !

    ReplyDelete
  13. Betul2.. suka sangat bau baby.. tapi cukuplah dengan apa yang ai ada.. Alhamdulillah..
    Moga impian SA dipermudahkanNYA.. ;)

    ReplyDelete
  14. adoiii kak.. awet muda sangattt.. aww.. jelly nye kite... semoga dipermudahkan.. ada jodoh, boleh bagi dania adik baby.. hehe

    ReplyDelete
  15. jodoh tu pasti ada along...:p

    ReplyDelete
  16. Asyik kerja je SA>.mana nak ada tarikh nya..heheh..kena cop tarikh awal2 la nampaknya..semoga dipermudah kan ye SA..

    ReplyDelete
  17. in sha allah..dayah sentiasa doakan yang terbaik untuk akak SA =)

    ReplyDelete
  18. saya doakan yg terbaik utk cik suria dan dania :)

    ReplyDelete
  19. SA jgn lupa kad kahwin ye hehhe thn depan elok lah tu...boleh simpan duit cukup2...

    ReplyDelete
  20. memang suka bau baby..wangi lain macam.. InshaAllah kak, tahun depan semuanya manis untuk akak :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah