Friday, July 24, 2015

Instagram Kena Attack

Kesibukkan Menyebabkan Tidak Mampu Membalas Serangan

Sesekali akaun instagram aku kena serang...di serang beramai-ramai macam ni...dari subuh pagi aku tengok..cuma x reti macam mana nak screenshot semuanya...mana yang dapat jer la...terima kasih tak terhingga korang2..rajin menyerang eh...nanti aku free aku serang balik tau...hahaha...dah menjadi medan peperangan instagram dah...



Diserang blogger Rafzan Tomomi


Diserang blogger Nina Mirza


Di serang blogger Siti Yang Menaip

Sapa lagi nak serang...

meh la serang...pas tu aku balas balik serangan korang...mana yang x add aku lagi tu..meh la add..merapat2kan silaturrahim ...terbuka buat semua blogger ye..bukan blogger pun ok..asalkan nawaitu baik bukan sebaliknya...

nak add aku kat in stagram?

search for @Rizzdania78

Kehadiran anda semua amat2 dialu2kan...no private akaun eh...even aku nyer instagram pun x private  ni sampai 31hb July 2015, pas tu aku nak kemas kinikan dan biarkan x private sampai bila2...sebabnya? Biar aku dan mereka2 yang rapat je yang tau...ahaks....

14 comments:

  1. Serang balik kak SA. Hahhaha:D

    ReplyDelete
  2. serang jgn x serang haha, btw Selamat Hari Raya buat sis suria sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. mcm ni gi berperang saja dah..hahaaa!!..

    ReplyDelete
  4. Siti yang menaip pun serang Fiza hari ni..lom berbalas lagi ni..hehe

    ReplyDelete
  5. im going to serang and dont forget to serang me back ya.. hehe...

    http://variousfastsolution.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ingtkan kne hack betui2 td.. huhu..

    ReplyDelete
  7. hehehehehe...serangan bertubi2 tu

    ReplyDelete
  8. Saya baru privatekan semalam..sebab ada orang gila .Bukan kat blog je kat insta pun dia ada..Fb pun dah private kan..tengok sampai bila..saya pun tak suka nak private2 ni..membataskan orang nak cari kita..

    ReplyDelete
  9. hehehe tu laju rasa nak singgah =p
    kena seru kat sini hehe..

    hobi iols ni kak.. serbu orang kat ig.. hehe..

    ReplyDelete
  10. mehh serang sy, klu free, IG : @senyum2

    hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah