Saturday, July 4, 2015

Kesayangan Di Penang...

Dania dan Qhaira Di Penang

Family aku di Penang sekarang ni...sambut puasa kat rumah adik bongsu...ikutkan aku memang nak buat surprise..pi sana naik flight je memandangkan rumah adik dekat je ngan Airport kan...family aku pi sana naik keta...tapi aku balik yang ekna surprise ngan semua syarikat penerbangan...tiket mahal giler...at last duk rumah sewa jer la....sedih jiwa raga...rindu kt dua2 anak dara aku tu ha...mintak Acu wassap gambar...berlinang air mata menatap gambar anak2 aku tuh....


Aksi Qhaira yang terkejut x ready amik gambar....


Haaa baru la ready kan...comel dua2...macam belangkas x leh pisah...teringat rambut Dania yang sama macam rambut Qhaira masa dia kecik2...


Lagi buat mama rinduuuu.....awak ni...gigit pipi ngan peha tu kang....

Wajah2 kesayangan aku...
Walau jauh di mata tetap di hati...cepat la balik...mama x shopping baju raya kakak dania lagi ni..tu la xde masa nak pi shopping...sib baik baju kurung semua dah siap tempah dah...tinggal yang biasa2 je nak beli kan....Qhaira tahun ni beraya kat Simpang Pulai...lagi x best...kurang meriah la kan...tp x pe la...nanti2 jumpa jugak...esok diorang balik semula ke Seremban...next Friday la mama jumpa Qhaira...pas tu x jumpa dah sebab mama kerja sampai Rabu..Khamis baru mama balik Seremban...

Rasa macam sekejap jer dah nak raya kan...cepat betul masa berlalu....


8 comments:

  1. Ibu mana boleh pisah jauh2 ngn anak2 ni kan.. mmg sunyi sesangat dunia kita tanpa suara anak2 kita... Alhamdulillah... both anak2 syurga ni sangat comei... kiss skit dari mommylina tuk two kids ni...

    ReplyDelete
  2. sedih jauh dengan anak-anak..dugaan ... tak semestinya berjauhan tanda tak sayang.. comel2 anak akak..yg kecik tu lg laa..rambut..lebatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. yoorin..anak akak yang besar tu je..yg kecik tuh anak buah...hehehehehe

      Delete
  3. dah jumpa nanti terubat rindu :)

    ReplyDelete
  4. "Indah" sebenarnya perasaan rindu kat anak ni...;)

    ReplyDelete
  5. ye,,yang penting jauh di mata dekat di hati..

    ReplyDelete
  6. ooo.. patutlah takde update pasal u ke sana.. eemm.. bertabahlah ye..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah