Thursday, August 27, 2015

AKU MEMANG CUKUP PANTANG!!!

Kredit to kak Anajingga

  1. Aku memang cukup pantang kalau ada orang cakap belakang, tak puas hati cakap depan-depan
  2. Orang abaikan tanggungjawab pada keluarga, isteri atau Mak Ayah....boleh naik darah tinggi oiii
  3. Benda yang aku tak buat orang kata aku buat...nak makan lempang la tuh
  4. Menunggu lama...memang x suka..
  5. Kalau nak pi mana-mana lambat bersiap....
  6. Orang berlagak dan sombong bodoh...
  7. Orang caka besar tapi habuk pun takde..
  8. Biar bodoh tapi jangan buat2 pandai...
  9. oranag cakap kuat-kuat semata-mata nak orang tau dia hebat
  10. Budak muda x hormat orang lagi tua...
korang plak macam mana?



20 comments:

  1. Sama je jawapan... Memang pantang sungguh...

    ReplyDelete
  2. pantang kalau nak masak tetiba ada bahan kurang..

    ReplyDelete
  3. Kak, pinjam cukup pantang pic tuu, nak buat entrii, hehehe~

    sy, lau org tu suke sgt2 berrhutanggg, sy cukupp pantangg~ huhu~

    ReplyDelete
  4. pantang betul kalau orang y suke berlagak ni

    ReplyDelete
  5. samalah.paling pantang yg jenis berlagak dan bodoh sombong

    ReplyDelete
  6. Wana cukup pantang dengan orang yang janji mula2 lain lpas tu bt lain..lepas tu Cuba cari kesalahan aku pula dan dia mcm x bersalah langsung..sakit hati!!!!

    ReplyDelete
  7. wahh pantang sungguh aku ni. hahahahaha tapi I paling pantang yang number 3 u tu... mmg dari azali hahaha. Pastu orang yang tak tepati masa, uisshh part ni jer dah cukup untuk buat I tinggalkan negara hahahahaa.

    ReplyDelete
  8. mmg pantangkan .... mmg rasa nk tangan-tangan kan je

    ReplyDelete
  9. sama jawapan ngn akak..btl2 pantang

    ReplyDelete
  10. wah jadi entri dah SA haha :) kak ana memang cukup pantang kalau orang cakap tak serupa bikin..kan kan kan :)

    ReplyDelete
  11. Smua d atas Kak, sapa2 pun yg alami situasi mcm tu msti bengang

    ReplyDelete
  12. pantanggggg kalau ada yg tak hormat parents,.

    ReplyDelete
  13. memang banyak betul pantang yang sama tuuu..

    ReplyDelete
  14. Saya cukup pantang org ckp belakang... mmg nk kena... grrrrr

    ReplyDelete
  15. Salam, hahaha yup! samelah kepantangan akak dgn kepantangan saye tu...mmg menyirappp lah hai~ lagi2 jenis yg smoking / vaping main sembur, rasa nak sepak!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah