Friday, August 21, 2015

Deep Fried Mushroom & Lemon Lychee

HIGH TEA SEORANG DIRI

Kadang-kadang kita perlukan privacy...macam tu la aku..kadang-kadang bila stress perlu mengasingkan diri seketika..duduk mana-man restoran dan lepak sekejap...hehehe..lepak kat area Setiawangsa sambil tunggu ....hari hujan plak pas tu masuk la sini..tupang wifi dan buat pesanan..aku suka kedai ni cuma tak ingat nama..berdekatan dengan stesen LRT Setiawangsa, western konsep dan kalau x salah nama pangkal dia LEO...apa la aku ni kan...tapi!!ada tetapi okeh..memang betul la aku sedang STRESS...aih macam- macam fikir kot...



deep fried mushroom yang ok la..kalau cicah cili Thai tu sedap


Lemon Lychee..

Minum lemon Lychee ni terus rasa nyaman dan segar...betul la ekstrak dari buah-buahan mampu memulihkan perasaan seseorang....hehehe...meh sapa nak aku jadi model miklan jus buah-buahan leh contact...eceyyyy..

Apapun korang kalau stresss...pergi je mana- mana restoran..duduk sensorang pas tu layan la minum jus buah...kalau perlu makan...korang makan la yang light2...jangan la makan yang berat-berat..kang bertambah berat badan jadi lagi stress..kan?

13 comments:

  1. nampak enakkk banget kakkkkk ! huhuuu~
    nanti stress, boleh try, huhiii

    ReplyDelete
  2. sodapnye air tuh kak..lawan ngan mushroommmmm..lg sodap..

    ReplyDelete
  3. lemon lychee, mcm sedap je,boleh la cuba lepas ni.

    ReplyDelete
  4. Lemon laici tu Nmpk segar sangat..lega tekak yg haus..

    ReplyDelete
  5. rileks santai je kan.. ;)
    sesekali reward untuk diri sendiri dengan melepak sensorang tengok kerenah orang keliling.. ;)

    ReplyDelete
  6. Nak buat lemon lychee la esok..:p

    ReplyDelete
  7. Kekdg sy pun mcm tu juga, kita prlukn privacy juga kan tnpa da gngguan..

    ReplyDelete
  8. kadang makan sendiri lagi trasa nikmat.. kadang2 lonely haha.. depends lah kan..
    dapnyeeee cendawan goreng..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah