Sunday, August 16, 2015

Pasar Malam Jom!!!

Pasar Malam Yang Sentiasa Meriah

Dah lama tak pergi pasar malam kat area Seremban. Ikutkan biulan ni memang takde masa langsung, dengan jemputan event dan dengan prepare untuk majlis adik bongsu aku tu nak kahwin 30hb nanti. Jadual aku dah jadi tunggang langgang dah. Keinginan nak ke pasar malam tu ada..tapi kesempatan tu yang takde.

Ini aku kongsi gambar-gambar yang lepas yang aku tak sempat nak share kat blog..


Qhaira.....mama lambai ni..nampak tak?


sesak betul 


ini memang port baek punya...memang selalu singgah beli ayam bob nih


bagus peniaga ni guna sarung tangan plastik meniaga...baru la bersih kan


Dania tunggu giliran nak beli ayam ni...

Ada dua perasa..super pedas dan original...sedap plak rempah cili salsa tuh...eh betul ke...tapi kan..kalau orang tu tak buang kulit ayam lagi best kot...ye..ye..kulit ayam tu x elok untuk kesihatan...tapi aku suka je....hehehehe.....mana tak macam-macam sakit kan...eh aku dah check kolestrol...takde tinggi pun...ok je...

Korang kalau pi Pasar malam suka beli apa?

14 comments:

  1. Pergi pasar malam selalu rambang mata tak tahu nak beli apa. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi kerabu, buah, air kelapa, jagung rebus

      Delete
  2. Kalau g pasar mlm suka beli steamboat, ayam goreng, ape lg ehhh...hihi...kdg2 tak tau nk beli ape...heee

    ReplyDelete
  3. ayam bob tu..dapat bau dari jauh pon dah teringin, apatah lagi bila dah tengok gambar2 SA ni, alaa, sekarang petang2 hujan ribut petir takuittt nak ke pasar malam..

    ReplyDelete
  4. Salam, hoho ayam Uncle Bob!! mmg sedap kan kak..kalau sy beli mmg nak yg super spicy, tak kisah lah nangis2 makan sbb kepedasan, asalkan sedap! hahaha..g pasar malam xtau dh nak beli ape..maklumlah, mmg niaga kt pasar malam, hahah..

    ReplyDelete
  5. Lya suka bli murtabak ngn ayam bkr hihi

    ReplyDelete
  6. Pasar mlm ni syurga makanan bagi saya...mcm2 ada dan murah2 jer...best!

    ReplyDelete
  7. pergi psr malam, memang pokai kalau zaman U dulu, hehe~
    kejap2 nk beli nugget, kejap2 nk beli laksa, selalunya laksa lah, or yong tau fuu, pernah ade jual baju, terr beli gakkk, hehehe~
    tp x selalu, seminggu sekali.....cuma lau ade mse free p tmn lain, beli gakkk, sobss, pokaiiii, hahhaa

    ReplyDelete
  8. Teringat masa preggykan dak Nuha.. suka nau jagung rebus/bakar pasar malam dekat Puncak Alam.. sekarang, dah jarang sangat pergi pasar malam..

    ReplyDelete
  9. Pegi pasar malam mmg best Kak..macam2 la yg nak dibeli..hihi

    ReplyDelete
  10. lama sangat dah takg pasamalam

    ReplyDelete
  11. Ni pasar malam area mana kak? selalu jugak beli ayam ni..sedap yg pedas tu...selain tu beli nasi kukus or laksa

    ReplyDelete
  12. Beli cup corn dan popia basah..hehe..tapi dah lama tak pi pasar malam..sejak ada anak kecik ni..tak la kecik.dah masuk 3 tahun tapi tak mau biasa pi takut berjangkit demam la apa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah