Tuesday, August 18, 2015

Stylo Outfit - Kedai Jersi Bola Murah

Jersi Bola Murah

Jersi berkualiti, harga murah


jersi murah

Musim bola sepak antarabangsa telah pun bermula. Bagi yang kaki bola, perkara utama yang perlu ada ialah Jersi Bola

jersi murah


Memang wajib pakai jersi bola bila kita nak tengok bola dekat mamak ataupun di bawa pergi jalan-jalan.

Jadi, macam mana nak dapatkan jersi bola ni? Jom kita terjah Stylo Outfit.

Pelbagai jenis jersi

Nak tahu apa yang Stylo Outfit ada? Jom kita tengok.

Antara jersi yang di jual di  Stylo Outfit ialah:

  1. Jersi EPL
  2. Jersi La Liga
  3. Jersi Serie A
  4. Jersi League 1
  5. Jersi kelab Jepun
dan tak lupa juga:-

      6. Jersi kelab Malaysia
     7. Jersi Malaysia

Kalau yang berminat dengan kelab Eropah tu, boleh la beli jersi kelab Eropah. Mana yang suka kelab Malaysia, boleh jugak beli jersi Selangor ke, JDT ke, Kelantan ke, Negeri Sembilan ke.

Harga berpatutan


Dekat Stylo Outfit ni, harga jersi di jual mengikut gred/kualiti jersi itu sendiri. Terdapat 2 jenis gred/kualiti jersi iaitu:-
  1. Gred AAA - RM45.00 (termasuk pos)
  2. Gred PI (player issue) - RM56.00 (termasuk pos)
Macam mana harganya? Ok kan? Murah dah tu. Termasuk pos lagi tu!!!!

Jam tangan tawaf

Selain jersi, Stylo Outfit juga menjual jam tangan tawaf untuk lelaki ada, untuk perempuan pun ada.


Apa lagi tunggu?

Jom kita terjah Stylo Outfit dengan klik banner kat bawah ni.




10 comments:

  1. Wow,cantik dan byk pilihan..tapi wana kurang gemar pakai baju jersi..pkai pun bermusim..hehe.

    ReplyDelete
  2. oh ada barangan pompuan gak yer...nanti terjah

    ReplyDelete
  3. JERSI KAINNYA SEJUK, SYOK PAKAI, BILE MURAHHHH, LAGILAH SYOKKK, HUHUUH

    ReplyDelete
  4. Murahnya...nak cari jersi baru nie..hehe

    ReplyDelete
  5. Tak rugi kalau belim berbaloi betul harganya

    ReplyDelete
  6. cantik.. cutting jersi tu buat mata ai terancam.. ;)

    ReplyDelete
  7. semangat bola ni..cantik² design..kalau tengok perlawanan bola mesti tengok jersey jugak. sesambil tu komen design..hehe

    ReplyDelete
  8. suami saya minat la jersi2 ni..nanti nak tunjuk kat dia..

    ReplyDelete
  9. My husband pun suka ni jersi..klau nmpk msti dia nak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah