Thursday, August 27, 2015

Throwback Event Mamee Chef Lontong

Kegembiraan Di Majlis Pelancaran Mamee Chef Lontong

Hi korang..event ni dah lama lepas..sebelum raya ari tu kot..haaa dan 2 bulan lebih dah...baru nak up kemeriahan kat sana..sebelum ni enty Mamee Lontong je kan..sebab sponsored post by Nuffnang..so macam x best plak la kalau tak share kat sini...

Jom la tengok sekitar majlis...gambar menimbun so aku masukkan dalam bentuk collage macam ni...asalkan boleh tgok gambar kan...alaaa korang nak tgok gambar Nora Danish jer kan.....


antara sajian yang dihidangkan untuk majlis berbuka puaa selain dari menu mamee lontong 


posing-posning ngan Dato' Chef Ismail dan rakan-rakan blogger...


kemeriahan majlis...

Akhirnya berjaya gak aku up entry ni sebab aku nak clearkan gambar yang beribu dalam hp ni...banyak sangat..nanti mana nak amik sekitar majlis adik aku kawen kan....dah la xde banyak gambar...

thanks to Nuffnang sebab sudi invite..jangan serik invite lagi...ni entry pertama dan event pertama dengan Nuffnang...ada next sponsored entry dari Nuffnang jugak...tunggu approval je nak up...

menghitung hari ni...lagi 3 hari je ni....risau btul...padahal adik yang nak kawen..tapi akak plak terlebih risau

doakan majlis adik aku berjalan lancar ye kawan-kawan...nanti aku buat live update kat FB....
itupu kalau ada kesempatan...risau bz je nanti ni...

16 comments:

  1. Tengok Nora Danish.. auuww.. lawa.. ;)

    ReplyDelete
  2. dlu ada gak dpt jemputan nuff tp tolak sbb jauh..huhu

    ReplyDelete
  3. wah..tak dapat beza dah mana satu SA mana satu nora danish..ehhehe

    ReplyDelete
  4. akk doakan semoga semuanya dipermudahkan & majlis berjalan dgn lancar...tak sbr nak tunggu turn SA :)

    ReplyDelete
  5. Wah seronoknya dapat pergi acara macam tu kak amanda :-)

    ReplyDelete
  6. hey gojes sangat ok bergambar dengan Nora Danish kelass u!!
    Sedap tak mamee lontong tu? Macam nak cuba jer

    3 Sebab Anak kuat Mengamuk

    ReplyDelete
  7. Best dan timba pengalaman baru bila dapat jemputan event mcm tu kan Kak..wana x pnah lagi hadir majlis mcm tu..huuu :(

    ReplyDelete
  8. Best nya dpt pergi even nuffnang

    ReplyDelete
  9. baru perasan ada nora. comel dia

    ReplyDelete
  10. tahniah...byk event yang SA boleh join...best la dpt jumpa kawan2 blogger

    ReplyDelete
  11. Wah seronoknya SA.... dpt jumpa artis

    ReplyDelete
  12. seronok makan² menu chef ismail ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah