Wednesday, August 12, 2015

Blogwalking Di Pagi Hari

Sessi Ziarah Menziarah Blogger


Dah lama rasanya tak buat acara bloqwalking sampai lebam ni...ye la..bukan nak tunggu Raya je baru nak ziarah kan...hari-hari ziarah pun bagus..mengeratkan silaturrahim di alam maya katanya kan...So hari ni bermula sesi blogwalking untuk 20 blog pagi ni...tak mau la di cop blogger sombong atau blogger yang tak reti nak membalas kunjungan..no..no..no...kita dalam dunia blogger tak mau macam tu...tak baik...lagi ramai kita singgah dan terjah lagi bagus kan...

Jom kita tengok senarai mangsa-mangsa yang telah di ziarahi pagi ini...mangsa katanya...

  1. http://cikna136.blogspot.com/
  2. http://adianiez.blogspot.com/
  3. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/
  4. http://www.sihatitunikmat.com/
  5. http://mamatisya.blogspot.com/
  6. http://www.mizisempoi.com/
  7. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/
  8. http://norazis2908.blogspot.com/
  9. http://aztiqah0216.blogspot.com/
  10. http://cxopportunities.blogspot.com/
  11. http://kameqdeanna.blogspot.com/
  12. http://www.arzmoha.com/
  13. http://www.kiflimally.com/
  14. http://supermengmalaya.blogspot.com/
  15. http://www.irrayyan.com/
  16. http://izzeyda.blogspot.com/
  17. http://www.diarijejakahangat.com/
  18. http://juliajamaludin.blogspot.com/
  19. http://dilaella.blogspot.com/
  20. http://memorisusuanku.blogspot.com/
Arghh...mengah blogwalking 20 blog...misi menziarah untuk pagi ini...ni la masalahnya dah lama tak buat kan...bila sekali buat terus mengah...malas bersenam ye jugak kan..hahha...bersenam depan PC/CPU/LAPTOP/HANDPHONE...buat masa ni aku bersenam blogwalking depan HP jer la..yang lain2 tu xdo..ada PC tapi blog2 ni kena blocked...bertabah la ye....

So korang kalau nak tambah2 kenalan alam maya ..boleh la klik link2 kat atas tu...ramai kawan lagi bagus kan..boleh bertukar2 cerita..aku suka je follow -follow...lagi ramai kawan lagi best....
selamat berkenalan ye....

19 comments:

  1. Assalammualaikum...

    wahhh... seronok nyer dapat kunjungan daripada rakan blogger...

    mselim3

    pls: Semoga ikatan sesama blogger terus bertambah erat..

    ReplyDelete
  2. falsya baru la dpt nak bw..baru dpt mood skit org kate..hehehe..

    ReplyDelete
  3. ni dia bagi semangat kat yoorin nak BW blog ni.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. ape lg, terjah ler blog sy, dan ber huhuhuuu la kite, hehe

    ReplyDelete
  5. Bw mna yg smpt je, kekdg line kurang mgizinkn hhehe

    ReplyDelete
  6. blog cik nor akak dah terjah semlm..:)

    ReplyDelete
  7. Saya pun kalau mood dtg rajin juga blogwalking. Paling suka baca blog travelling. Boleh kenal tempat2 baru kat dunia ni.

    ReplyDelete
  8. Salam, warghh blog saye ade yg kena blog tak kak? hahahaha...nice..sy BW tuggu betul2 free baru best, haa time tu siap lah dorg dapat berduyun2 komen dpd saye sorang, hahaha..

    ReplyDelete
  9. Wah.. berkebetulan.. tq lah SA.. dapat jugak alihkan aura negatif ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  10. Bunda pun sama...sedang blogwalking kesini juga...

    ReplyDelete
  11. terima kasih la kerana sudi beraya di blog sy...hehehe

    ReplyDelete
  12. Eh eh .blog cx pun ada? camna boleh tersenarai ni? Hihihi terima kasih byk2! :)

    ReplyDelete
  13. banyak jugak tu yang sempat diziarah :)

    ReplyDelete
  14. saya jarang dapat bw hari2 biasanya 2 hari sekali..sekali pbw sampai 100 blog..naik pitam..hahha..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah