Tuesday, August 18, 2015

Tak Payah Pergi Salon Rambut Dah..

RAMBUT SIKEMBAR KERINTING SEMULAJADI..

Ramai yang suka rambut yang cantik macam ni kan...sampai sanggup habis beratus-ratus ringgit semata-mata nak kelihatan cantik dengan rambut kerinting. Tapi anak aku dan anak-anak buah aku semuanya berambut kerinting. Ini memang semulajadi kerinting kecuali anak dara aku yang rambut dah jadi lurus..dulu Dania rambutnya macam ni la..terasa sayang plak bila dah di cantas...


ni si kakak...Adeliya


ni si adik Aressa


rambut kami kerinting!!!!!

Cantik kan rambut diorang ni...

Kalau nak sikat bukan main seksa...tp pergi mana-mana memang nak cantik..kadang-kadang aku rimas aku sanggulkan aje...budak -budak kan kalau dah rambut menggerbang macam tuh...kita yang tengok ni rimas...macam-macam kerenah sebab ada yang nak sikat rambut macam Elsa la...macam Anna la..nak rambut panjang macam Rapunzel la...haih pening....macam- macam hal..lagi satu tabiat diorang asal nampak je aku sure bawak sikat berebut2...bukan berebut mintak aku sikatkan rambut...tapi berebut nak sikatkan rambut aku....huwaaa.....kenapa? kenapa aku yang jadi mangsa????
bertabahlah kan...bila dikeliling anak-anak buah yang tengah membesar...

12 comments:

  1. betul tu..org yg rambut kerinting rajin p buat rebonding..yg mmg dah straight, rasa nak try plok curly..anyway cantik rambut Adeliya dan Aressa :)

    ReplyDelete
  2. Cantik comel je rambut curly kerinting gitu. Geram tengok. Mesti Aressa & Adeliya lagi super duper comel dgn rambut curly gitu =)

    ReplyDelete
  3. Memang cantik Rambut si kembar tu..wana jeles dgn orang yang rambut keriting asli ni..cantik sangat..

    ReplyDelete
  4. Haha..kak, wana tau mcmna perasaan akak bila ada anak buah bawa sikat Rambut..Ada anak buah wana macam tu juga..suka sgt Simbatkan Rambut..x layan krg nangis pula..huhu..

    ReplyDelete
  5. cantik2, hehe, rmabut saya salu jd cmni, sebba dh terbiasa ikat rambut, even pas mndi dh lurus, sikat elok2, then akan jd cmni semula, it is ikal or keriting? hahahaa,
    both ~

    ReplyDelete
  6. Tapi bila dah besar apa lagi kita gunting nanti jadi lurus tau SA
    Sebab anak kakak yg no. 2 dulu gitulah.. sekarang dah lurus.

    ReplyDelete
  7. saya pun rambut cerl tapi tak suka panjang2 sebab time basah je cantik,, bila kering dah macam singa dah hahaha,, skarang ni selesa berambut kontot huhu,, kalau budak2 rambutnya macam negro pun cantik kan,,

    ReplyDelete
  8. cantik rambutnya..memang tak payah pergi salon dah

    ReplyDelete
  9. selalunya dia akan bergumpal kat hujung nya tu..tapi boh minyak sikit ok balik..anak saya dulu selalu rambut kusut kat hujung.kalau nak bagi dia tak kusut saya suka bubuh minyak lepas tu buat dandan..heheh

    ReplyDelete
  10. Mcm rmbut Lya juga ni curl2 hhehe..x pyah gi pi saloon

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah