Monday, August 10, 2015

Bestnya Kawen - Mak Suruh Kawen!

Maggi Kari + Maggi Asam Laksa = Bestnya Kahwin?

Gelak besar aku tengok iklan ni..aku ingatkan pasal apa la kan...sekali tentang keenakkan Maggi Kari yang di campur dengan Maggi Asam Laksa. Campurkan kedua-duanya dan korang rasa la sedap ke tak sedap..

Aku? Dah Cuba ke?

Hehehehehe....belum....nanti aku dah sihat aku cuba idea baru Maggi ni yer...nanti dah cuba aku kongsikan dengan korang sedap ke tak sedap....

video Youtube

Mari kita KAWEN! Jom kawenkan dua perisa MAGGI kegemaran anda dalam satu periuk...

kemudian kita rasai kenikmatannya.....jom cuba!!

16 comments:

  1. oh bole campur ek...bole cuba jugak ni

    ReplyDelete
  2. Ingat kan Kak SA nak kawen.. :)

    ReplyDelete
  3. Tak pernah cuba lagi kawenkan maggie ni....best tak SA

    ReplyDelete
  4. nak try jugaklah kawenkan kedua² megi tu..pasti meletop sedap!

    ReplyDelete
  5. Ini kalau bergabung tentu meletup rasanya. :)

    ReplyDelete
  6. Asam laksa dan kari ye? Tak pernah try lg. Dulu2 mak selalu buatkan megi ayam + kari. Hehe

    ReplyDelete
  7. belum penah kawenkan megi..nanti nak try apa hasilnya..hihi..terbaikkk

    ReplyDelete
  8. aida x pernah test.
    sebab aida kurang minat asam laksa tu...

    ReplyDelete
  9. Salam,hahahaha maggi rupanya...ciss!
    p/s: sy pun blum try..hehe

    ReplyDelete
  10. Agak² apelah rasanya kan..tak sabar nak cuba

    ReplyDelete
  11. megi pun nak kena kawen dah sekarang ni..heheh

    ReplyDelete
  12. tak cuba tak tahu ye tak.. ai pun nanti nak cuba peh tu kita share kat blog.. ;)

    ReplyDelete
  13. haha..1st time wana dengar iklan ni kat radio..memang kelakar..eh, tapi wana belum try lagi kawenkan 2 perisa maggi tu..nanti nak try jugak la.. ^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah