Friday, August 21, 2015

Lunch Mee Udang Kuah Cair @ NuSentral

LUNCH DI QUIZINN BY RASA NUSENTRAL

Selalunya Jumaat aku malas nak ikut keluar pi jalan-jalan kan, tapi ari ni ntah kenapa tersampuk nak ikut plak..bosan kot...so menapak la ke NuSentral yang sekangkang Gajah tuh...x jauh dari Office. Seramai-ramai manusia yang makan kat food court. Kalau pi restaurant memang x merasa la nak dapat tempat kosong even kat foodcourt ni pun sama.tapi berkat sabar maka dapat lah tempat duduk untuk 3 orang.

Dah sampai dah duduk tak reti plak nak makan apa...ni apa masalahnya ko ni SA...tadi sibuk nak ikut...aku lepak dulu bagi orang lain pi beli makanan dulu. Ingat nak trjah Thai Food tp ramai sangat plak...makanya pi kat Noodle by Rasa ni...

SEDAP KE?

Boleh la...xde la sedap sebab kuahnya cair...sayur selalunya orang guna kangkung kan...udang pun korang tgok la...tp takpe la...dah rezeki hari ni...jangan banyak bunyik.....


Mee Udang Kuah Cair


penyeri majlis


total damage

Alhamdulillah janji dah kenyang...x minum air ke...so far aku kalau makan sup2 ni xde nak minum air sangat...so balik opis baru minum...asal Jumaat je ramai orang...letih aku jalan kat tempat ramai-ramai orang ni....

Korang Lunch makan apa?

12 comments:

  1. haah la, kuahnya nampak cair sangat..dah nampak mcm kuah tomyam plak. hehehe.
    kita makan kue teow goreng je tadi, pun rasanya kureng..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Kuah cair buat spoil mood je.. harga.. eeemm.. boleh tahan..
    Lunch tadi ai makan yong tau fu sup.. ni balik kerja makan nasi ler ai dengan anak2.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Kat taman universiti, Skudai Johor ada satu tempat Mee Udang die marvelous... Udang die gne udang besar. Tapi kenyang...kalau akak dtg sini, saya bawak yek...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. bg husna asal ada rasa tu ok dah.. lapar punya pasal kan.. hehhe..

    ReplyDelete
  5. Ha ah..kuah dia cair..ingat kan tomyam..mee udang rupanya..Udang pun halus nya lah haii

    ReplyDelete
  6. Ha'ah Nmpk cair sangat kuah udang tu kak..sabar jalah..makan apa yg ada :)

    ReplyDelete
  7. hahahha. kan letih gak. kita lunch kat opis jer arini tak nyempat nak jenjalan. lemoih ramai orang sangat kat KLCC ni


    3 kisah semua wanita wajib baca

    ReplyDelete
  8. hehe tertulis Kak Suria makan tu dat day.. mai Penang loorh pekena mee udang kaw..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah