Saturday, August 22, 2015

Makin Berusia Makin Jaga Muka

CONCEALER THE FACE SHOP

Lingkar hitam mata dan bekas jerawat memanglah sangat mengganggu terutama bagi kita yang ingin tampil dengan wajah bersih dan mulus. Kenapa perlu gunakan concealer? Concealer adalah sebagai agen menutup cela-cela di muka...maknanya gunakan selepas sapu foundation untuk menutup bekas-bekas jerawat kemudia boleh lah di teruskan dengan sapuan bedak compact..

Baru-baru ni aku terbeli concealer...hehehe..terbeli katanya..tetapi in memang perlu sebab aku tgh ada masalah jerawat banyak keluar ni..jerawat besar-besar so kalau ada majlis atau nak pi kerja macam segan sikit...x cukup tutup dengan foundation.


zoom skit..duo bermakna 2 cara penggunaan, bahagian bawah macam liquid ada berus dan tutup putih tu dalam dia jenis stick dah macam lipstik


Concelaer Duo

Real Nature Mask Rice The Face Shop


NOTA HATI SURIAAMANDA

Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis agar sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira.Adakalanya kita perlu untuk ketawa agar tahu menghargai nilai setitis air mata. Sesekali kita perlu derita untuk untuk mengenal erti bahagia. Sesekali kita perlu kecewa untuk kenal erti kejayaan. Sesekali kita perlu menangis untuk syukuri nikmat yang diberi dan sesekali kita peru terhiris untuk kita kenal diri sendiri.

Selamat berhujung minggu kawan-kawan..

13 comments:

  1. sesekali kena jugak tumbuh jerawat untuk kita tahu kulit kita bukan macam retis korea yang banyak plastik hahahaha.. statement sedapkan hati sendiri.berapa harga concealer tu kak

    ReplyDelete
  2. Slmt berhujung minggu juga kak, jaga diri hiasi peribadi.

    ReplyDelete
  3. Betul.. jaga aset yang ada pada diri.. ;)
    ai is suka your notakaki.. mendalam..

    ReplyDelete
  4. Jage aset kecantikan wanita tu penting

    ReplyDelete
  5. nona tak gune concealer , huhuuu~

    malas, tp nnti nk try, hehehe

    ReplyDelete
  6. foundation pun skali skala je pakai Kak Suria.. mmg malas jaga muka CT ni..

    ReplyDelete
  7. macam best la concealer duo tu..bila dah bertambah usia ni kecantikkan kulit sangat penting untuk dijaga kan kak.. :)

    ReplyDelete
  8. wana suka baca nota kaki akak tu ..

    ReplyDelete
  9. waaa, bg lawa la akak kita ni sorang, hehehe

    ReplyDelete
  10. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    Menghilangkan Bekas Jerawat
    .

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah