Tuesday, August 11, 2015

Pandai Kakak Aressa Susukan Adik Qhaira

Ciri-ciri Seorang Kakak Ada Pada Aressa

Kisah minggu lepas, sempat abadikan moment indah macam kakak2 sangat Aressa ni...cuma Aressa je yang sangat sayangkan Qhaira compare Adeliya..Qhaira pun dah pandai takutkan Adeliya dan dia dah boleh cam si kembar mana yang ngam dengan dia.Memang dia akan jauhkan diri dari Adeliya sebab Adeliya garang dengan dia. Tak tahu sebab apa Adeliya tak boleh ngam dengan Qhaira. Kadang2 Adeliya pandai mencipta moment dengan Aressa je dan avoid kan Qhaira. Budak-budak kan..kadang-kadang geram jugak tengok.


Sempat aku snap pic Aressa tolong pegang kan botol adik Qhaira. Dah nampak kan ciri2 seorang kakak yang ada pada dia.sampai habis susu tu Qhaira minum dia tolong pegangkan.
Qhaira ni pun adakala malas nak pegang botol susu sendiri.
Nama pun budak-budak so orang dewasa tengok je...duk tepi or duduk jauh-jauh. Adeliya tu bukan x sayang Qhaira cuma dia ego skit..kadang-kadang main jugak ngan Qhaira cuma x selalu la..kalau bab mainan Qhaira dia la yang dulu sibuk nak main..tapi bila mainan dia Qhaira usik...dia punya jerit pekik..huh..aku yang dengar pun leh stress.

28 comments:

  1. Salam Amanda Suria,

    Cantik rambut both of them, curly.. Adik Qhaira relax bila kakak tolong pegang botol susu dia.. Comel sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah rambut diorang memang sgt2 cantik...

      Delete
  2. Replies
    1. sangat2 sweet walau anak buah je pun

      Delete
    2. Bila besar nanti mesti dak Qhaira blushing tengoj gambar ni..hehehe..

      Delete
  3. grang mse kcik, ade la jelez tuu, tp nanti lama2 rapat terlebihh rapat,inshaALLAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ada yang dia x suka la tuh..sentap je dgn Qhaira

      Delete
  4. lama x tgk dua bradik ni..mmg win lah diorg pya rambut..gewammm kita tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nak tepek gambo si kembar ni....yang sorang lagi tu tgh menyusu tu anak buah baru i...baru tak baru la..dah setahun lebih gak

      Delete
    2. Cantik kan rambut dia.. kerinting... auwww... bilalah dapat jumpa..

      Delete
  5. Aloh so sweet.. alangkah bertuahnya mommy kalo razim pun camtu huhuhuh...

    ReplyDelete
  6. bagus nya kakak tu..nampak kakak2 sangt tau..

    ReplyDelete
  7. Kakak yg bertanggungjawab. Seronok tengok gelagat mereka kan...

    ReplyDelete
  8. Moga mereka membesar saling kasih-mengasihi antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  9. Alololo. So sweet of u kakak. Nmpk loving sungguh.

    Biasalah anak2 kan sis.. ade je memilih nak kwn ke tdk .. nak share toys ke tdk.. kdg2 hati kita terhibur... ada kala geram. Hahah itulah penawar hdp kita kan sis.

    ReplyDelete
  10. Mungkin adeliya rasakan Qhaira tu p'saingan dia tu yg xleh ngam kot.... Adeliya nk manja2 lg tu....^_^

    ReplyDelete
  11. Amboi amboi ambii. Pandainya dia

    ReplyDelete
  12. Time mood rajin lah ni ye..bagus kakak Aressa ni

    ReplyDelete
  13. comel tengok gaya qhaira disusukan oleh kakak aressa..pandai betul layan adik dia..qhaira pun tambah manja ^_^

    ReplyDelete
  14. comel tengok gaya qhaira disusukan oleh kakak aressa..pandai betul layan adik dia..qhaira pun tambah manja ^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah