Thursday, August 13, 2015

Souvenir Dari Jakarta

Pemberian Boss Department Lama

Boss lama datang kat cubicle aku...terus hulur keychain ni...thanks Boss ..ingat gak kat aku yang dah sebulan lebih tinggalkan department dia..hahahaha...


Rezeki di pagi hari..alhamdulillah...ingatan tu penting kan..bermakna kita dihargai...ohhh pergi Jakarta rupanya boss aku tuh..walau dah lain department aku tetap panggil dia boss...kani dah macam kawan-kawan dah...tapi masih ada border la kan....tak kan nak bergurau tak tentu pasal plak kan cuma takde la formal macam sebelum-sebelum ni...macam tau-tau je aku suka kumpul keychain...

Terima kasih daun keladi..kalau pi mana-mana beli la lagi....

eh..eh....

21 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki.
    Bestnye dpt bos yg baik.

    ReplyDelete
  2. eh mcm bos KG la kak SA...asal g KL mesti ada jer keychain..g KL ada keychain...g KL ada keychain lagi..ntah dah brapa banyak keychain dr KL KG dapat...ngeheheh

    ReplyDelete
  3. wow, hahaa~
    bagus2 pengumpul keychain, mcm kite dh p sanaaa kannn

    ReplyDelete
  4. Cantik cantik. Wa SA dah naik pangkat ye. Dept apa plak skrg.

    SA kalau tau ada keje kosong kat mana mana roger roger akak ye.

    ReplyDelete
  5. cik nor dapat fm dari jakarta..bos jgk bagi..:)

    ReplyDelete
  6. Baik boss kat SA, ingat anak buah..
    Saya pengumpul keychain since ramai kawan2 bila gi overseas beli keychains as a souvenir.. Pergi sendiri ntah bila. :-)

    ReplyDelete
  7. weeeeee..best nya .. lma xdpt souvenir sbb xda sesapa g melancong ^_^

    ReplyDelete
  8. Dulu selalu dapat.. sejak dah bertukar management ni.. eemm.. xde dah macam dulu..

    ReplyDelete
  9. jakarta lg..bestnya ada org ingt..

    ReplyDelete
  10. wahh...suka kumpul souvenir ni...bleh wt koleksi..hee

    ReplyDelete
  11. Brtmbh lgi koleksi akak..Lya pun suka kumpul keychain

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Rezeki tu..tambah koleksi keychain :)

    ReplyDelete
  13. kalau yang bagi tu orang yang rapat dengan kita memang sayang je..kan??simpan baik2...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah