Thursday, August 27, 2015

Mee Udang Banjir & Bandung Soda..

LEGAKAN TEKAK DIKALA CUACA PANAS

Sabtu lepas - lepas dan lepas cuaca adalah sangat panas ...sangat-sangat terik sampai terasa perit kat kulit..bertambah panas masa aku balik ke Seremban..jerawat muka jangan cakap la..makin banyak sebab panas ni..sementara tu isi dulu perut yang lapar..so makan la kat kedai From Taiping With Love Kota Damansara. tak tahu la betul ke tak nama kedai ni sebab aku lupa nama kedai...hehehe...macam mana tak lupa sebab gambar makanan je amik...yang aku ingat makan kat Kota Damansara.

Meh la aku tunjuk apa yang aku makan


Mee Udang Banjir - ok la so- so je..boleh la makan


Bandung Soda....mantopp!!!


saja aku zoom gambar dari atas nak bagi korang terliur sama...hehehehe..

ok la makanan banyak je variety..yang aku ingat from Taiping...kedai besar..berdekatan atau opposite Kota Damansara Uptown.silap x amik details...panas nyer pasal kan...
Kalau korang nak cuba boleh la cari kat area Uptown Kota Damansara tu...terpampang besar yang from Taiping tu...macam- macam ada..western ada..cuma aku x explore lebih la...lagipun singgah kejap je kan...

Total Damage RM16.00

Murah pun murah.

18 comments:

  1. Puas hati makan mee udang banjir kat Kuala Sepetang kan..sedap

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini SA....sedapnya tu mee udang banjir...

    ReplyDelete
  3. Murohhhh total damage ! wowwwww, hheeee

    ReplyDelete
  4. Soda bandung kakak suka!
    Bulan ramadhan lepas banyak kali kakak ulang minum ini.

    ReplyDelete
  5. cool nama kedai...total damage...hahha

    ReplyDelete
  6. Bandung soda tu pernah minum kt maju junction dlu sedap....mee udang banjir tu rasa so so je eh hmmmm

    ReplyDelete
  7. Bandung soda tu nampak mengiurkan dengan colour pink yang menarik.

    ReplyDelete
  8. selalu ke sana , pcl belum singgah lagi restorant tu..nanti ada masa akan terjah ..tq SA #food hunter

    ReplyDelete
  9. Berkenan tengok bandung soda tu.. balik ni nanti nak beli pehtu buatlah.. ;)

    ReplyDelete
  10. bandung soda tu kira fevret jugak tu

    ReplyDelete
  11. Ok bandung soda tu memang menggoda tekak wana yang haus ni..tmbh lg cuaca yg pnas skang ni..

    ReplyDelete
  12. menarik .... bandung soda tu

    ReplyDelete
  13. Bandung soda......mcm bestttt

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah