Wednesday, August 12, 2015

Buah Hatiku Rambut David Arumugam

Aleesya Qhaira Wilda

Tadaaaa.....Qhaira in the house....sama tak? apa yang sama? sama tak rambut Qhaira macam David Arumugam kumpulan Allycats?hahahaha...curly dia berbelit2..nak sikat sikit punya payah...rambut dia sebijik macam rambut Dania masa kecik-kecik cuma Dania x de la curl macam Qhaira..Kira Dania punya curl yang besar2 tu...masa umur dia 3-5 tahun rambut lurus bahagian atas and curl bahagian bawah..cantik sangat..bila masuk tadika berjangkit kutu..terus zasss...terus lurus jer rambut dia sampai sekarang...rindu Dania yang berambut panjang......

Tabiat Qhaira setiap weekend kalau aku ada kat rumah...bangun pagi dia akan ke bilik aku terus panjat katil dan gomol cik ted Kakak Dania ni...macam yang kat dalam gambar tu...aku notice Qhaira suka teddy bear..awal tahun hari tu aku belikan Dania teddy bear besar ni..dia bukan main suka lagi...


bab pose depan kamera bagi kat dia


alaaa....tutup mata plak...

comel muka baru bangun tido...ngan rambut kembang macam tu...

Cantik kan rambut dia...

Susah nak dapat rambut macam ni...memang hari2 kena ikat rambut..rimas aku tgok kembang- kembang macam tu..
Sekarang dia sedang dalam proses nak belajar bercakap...lambat skit bercakap Qhaira ni...baru setahun lebih kan...tp yang best dia pandai panggil Mama.....haaaa.....memang best dengan dia sebut mama...masa mula-mu belajar bunyi Amma....adoi....gelak dengar...amma pun amma la dik...semoga awak membesar menjadi anak yang bijak, solehah dan sihat sentiasa....Amin.....

25 comments:

  1. hahahahahah geram lah tgk dia ni
    ngan rambut dia..mmg win sgt

    ReplyDelete
  2. walaupun kembang, comel tetap maintainn, hahaha~

    nona ade kwn rambut cm ni, bile dh besar, naik menengah, badan pun ketak2, cmpo rmbut gituu, kite owg gelar dy cam laki, hahaa~ tp cute tetap cuteeeeee, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu akak x suka rambut curl ni...rupanya rambut asal akak memang curl mak cakp..tp dah selalu potong dia jadi lurus

      Delete
  3. Salam...
    Singgah pagi di sini..
    kembali BW..=)
    alalalala...comey yer diaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...thanks..memang comel..sebab tu tak sabar nak balik setiap weekend

      Delete
  4. Ahaks, comelnya david arumugam akak..cantik rambut qhaira..suka tengok curl asli mcm tu :)

    ReplyDelete
  5. sebiji macam rambut sepupu saye kak...curly gitu..kami panggil rambur maggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah nak jaga ni tau...nak potong sayang plak

      Delete
  6. hahahahaha...comel sgt qhaira...ngan rambut gitu..terima kasehhhh!!!!....hahaha..cium skit budak musyuk nieh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang selalu kena cium dia ni...kadang2 dia cakap..angan laaaa.....angan la......pelat lagi...

      Delete
  7. Salam, hahaha wahhh mmg kembang setaman haa rambut dia, comel..hahaha (n_n)

    ReplyDelete
  8. auww.. sexy u.. nampak perut.. tapi Qhaira tetap maintain comel walau baru bangun tidur.. cer kita.. wakakaka.. mahu kena viral..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe...kalau kita...lain lak jadinya

      Delete
  9. Comelnya qhaira!! Geram aunty cx dgn awk.

    ReplyDelete
  10. amboii rambut rara ni..kembang samangkuk..tapi comel

    ReplyDelete
  11. tapi cantik..kalau keluar boleh letak sepit rambut kat tepi/..alah comel nya..heheh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah