Wednesday, August 12, 2015

WW> 3 Juta Tempat Duduk Untuk Kaki Travel

PROMOSI TIKET SEHALA RM3 AIR ASIA

Berita baik untuk kaki2 travel..mulai sekarang korang boleh dapatkan tiket sehala dari RM3 dari Air Asia yang sedang hangat promosi. Sekarang nak travel tak susah dah kan bila ada penerbangan tambang murah ni..dan semestinya Air Asia menjadi pilihan.


Tempah dari 10-16 Ogos 2015
Terbang dari 15 Feb - 31 Ogos 2016

Terbang dari Kuala Lumpur ke

  1. Pulau Langkawi
  2. Bandung
  3. Pattaya
  4. Kalibo
  5. Maldives
  6. Hyederabad
  7. Siem Reap
  8. Kaohsiung
  9. Nanning
  10. Perth 
  11. Osaka 
  12. Seoul
Terbang dari Pulau Pinang

  1. Singapura
  2. Kochi
  3. Manila
  4. Melbourne 

Terbang dari Johor Bharu


  1. Lombok
  2. Bangkok
  3. Bandaraya Ho Chi Minh

So banyak tempat2 menarik yang di perkenalkan...aku memang dah nak terbang November nanti..ke Lombok..aku tak pasti apa yang menarik kat sana. Dan yang penting aku bukan nak pi kawen ok...heheheh...tp tempat yang dalam wishlist nak pi Siem Reap, Osaka, Seoul, Maldives, Perth dan Melbourne. Semoga ada rezeki aku nak terbang lagi dan lagi...

Apa tunggu lagi...jom tempah tiket anda sekarang!!!!

11 comments:

  1. Peluang yang ada jangan dilepaskan.. ;)

    ReplyDelete
  2. wowww, kak, buat ruangan bajet untuk gi bercuti kak, please........ :)

    nak2 zaman GST niy kann~
    hehehe

    ReplyDelete
  3. saper yg suka travel tu sure tk lpskn peluang ni

    ReplyDelete
  4. Okay cx blm pernah terbang. Huhu sadis.

    ReplyDelete
  5. tiket pergi memang murah..tiket balik nanti rate mahal..huhu..tapi nak travel plan well lah kan :)

    ReplyDelete
  6. murah giler2..lama wana tak travel..last bulan mac tahun lepas ke KL.. :)

    ReplyDelete
  7. Air Asia kalau buat promo memang suka bagi kejutan habis..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah