Sunday, August 23, 2015

Bakal Suami Neelofa

SIAPA BAKAL SUAMI NEELOFA?



Memang gelak besar la aku baca komik ni kat newspaper..mana tak gelaknya korang tgok la..sampai mak dia pun leh gelak guling-guling macam tu...berangan sungguh..dah ramai yang di gossipkan suami Neelofa tp sampai sekarang masih tiada perkhabaran gumbira dari Neelofa sendiri...kejap ngan Sultan..kejap ngan omputih..ngan mamat itu ini la..last2 masih macam tu je..dia ok je..tapi orang yang lebih-lebih kan...

Memang macam -macam la sekarang ni.....

20 comments:

  1. haha..ada hati nak kawen ngn neelofa,..:)

    ReplyDelete
  2. kahkahhhhh, ahhahahahaha, jeng jengg jengggggg~

    sama cam fazura, dedua cun tp belum jodoh lg bha, hhee

    ReplyDelete
  3. Salam, hahahhaa ada hati nk dgn neelofa ye..jap lagi neelofa yg kena tanggung kome..hihihi

    ReplyDelete
  4. Haaa.. amik.. mak sendiri pun tak yakin.. buat menyeksa anak orang je.. neelofa pun sengih agaknya tengok kartun tu..

    ReplyDelete
  5. Hahahha mmg patut pon mak die gelak sakan. Hahaha cmne nk jaga neelofa kalau gitu gayanya .. keh3

    ReplyDelete
  6. SA, kempunan along kan haha :)

    ReplyDelete
  7. kahkahkah klaka. kalau baca komen2 yang lelaki kat page fb pasal neelofa tu lagi lawok

    ReplyDelete
  8. kahkahkah klaka. kalau baca komen2 yang lelaki kat page fb pasal neelofa tu lagi lawok

    ReplyDelete
  9. Nak buat camne... orang cantik kak... hahahahha semua lah berkenan...

    ReplyDelete
  10. hahaha kalo ikutkan ramai lew nak kat Neelofa tu.. kita doa yg terbaik jelah untuk dia..
    orang lawa famous memang ramai lew nak..

    ReplyDelete
  11. Hhaha org lain yg lbh2 padahal yg empunya diri diam ja pun kan kihkihkih

    ReplyDelete
  12. salam .... tak sadau diri tu..minum pun mak bg belanje hahahahhaa.....

    ReplyDelete
  13. yang Fidah tahu..bakal suami Neelofa ni seorang lelaki muslim..itu jer..hehehe

    ReplyDelete
  14. Alahai Din..tinggi beno cita-citamu itu..hihi

    ReplyDelete
  15. alahai din, kasi usha sikit IG neelofa, tgk caner bakal suami lofa nak :p

    ReplyDelete
  16. hahahha hilang sikit stress baca komik ni thank suria amanda sebab buat entry hahhaha


    Tips Cantik dalam 10 Minit

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah