Saturday, August 22, 2015

Ziana Zain Terlepas Mic di KLFW2015

KESILAPAN BIASA BAGI ARTIS



Terlepas microphone ketika membuat persembahan adalah sesuatu yang memalukan tapi Ziana Zain menganggap itu perkara biasa dan tidak mustahil akan berlaku kepada mana-mana artis. Walaupun malu tetapi Ziana Zain professional kerana mengambil semula mic tersebut dan menamatkan nyanyiannya..ramai  yang berdiri hormat dan bertepuk tangan tanda kagum dengan sikap professional Ziana Zain ketika itu..kalau artis lain mampu ke?atau kalau kita sendiri sure dah lari ke belakang pentas.

Menurut Ziana walau apa keadaan sekalipun artis perlu bijak mengawal keadaan nasib baik masa tu dia memang dah hampir habiskan nyanyiannya.

Moral mof the story jangan apply apa-apa losyen ketika membuat persembahan..

12 comments:

  1. dah menjadi viral, macam2 sekarang ni...

    ReplyDelete
  2. masa mic tu terbang tengok muka ka ziana comey je...hahahaha

    ReplyDelete
  3. moral of d story jgn apply lotion tak tahan tu.. hehe. mic jatuh ok lagi, dulu jacklyn victor dia sndri tersembam. tp rileks jer bgn n nyanyi

    ReplyDelete
  4. owh..ini kesahnya..ena baru tahu..haha

    ReplyDelete
  5. Normal je... Kesilapan teknikal... Normal la tu...

    ReplyDelete
  6. haaa, tp pestime retis msia nona tgk, tp takdir kan, siapa je nk menghalang, cuba nxt time leh perbaiki lg :)

    ReplyDelete
  7. Sweet je tengok muka Ziana..
    Sporting habis..

    ReplyDelete
  8. jangan apply lotion tu lawak okay Kak Suria..

    ReplyDelete
  9. ha'ah..tiap orang buat kesilapan.. ^_^

    ReplyDelete
  10. ala...sesekali buat tetamu terhibur apa salah kan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah