Wednesday, August 5, 2015

Wordless Wednesday..



Hari Rabu tanpa kata -kata..komen takpe kan?

Apa komen korang tentang gambar di atas..tak lebih dari 10  patah perkataan..

Jom share di ruangan komen...

25 comments:

  1. Baru terlintas tadi nak makan char kuey teow berbuka nti..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hmmm... sedap, menggoda dan pasti puas menikmatinya:)

    ReplyDelete
  3. alamak.. dapnye..
    psstt: Nanti ada masa kita plan dengan 'geng mental' datang umah ai.. ai mintak en. hb buat CKT buat semua.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap tapi saya kurang minat char kuey teow :)

    ReplyDelete
  5. along kejam!

    teliur tauuuu...uwaaaaa...

    ReplyDelete
  6. ok inviting and intriguing... done comment less than 10 words...he he he...

    ReplyDelete
  7. nampak sedap Kuew Tiaw ni. Udang besar

    ReplyDelete
  8. wana peminat kuew teow..sedap!!! :)

    ReplyDelete
  9. nampak sedap la kak...... miau miau

    ReplyDelete
  10. koeyteow goreng tak kering tak basah; sedap tak..hehe

    ReplyDelete
  11. Sedapnye..sebulan lbh dh x makan ni..nampak plak udang beso lg menyelerakan😀

    ReplyDelete
  12. akak..kijam tau kijam..org dh la tgk lapau..huwaaaaa..

    ReplyDelete
  13. wah..sedapnyaa..bila nak belanja?hehehe

    ReplyDelete
  14. quetiow dengan udang saiz bapak gajah memang menjadi pujaan hati

    ReplyDelete
  15. Salam, adoi sedapnyaaa!! Kak masak ye? Nyum2

    ReplyDelete
  16. sedapnya..kalau makan panas n pedas lagi best..hihih

    ReplyDelete
  17. Sedapnya kueh teow goreng... Lma x mkn...

    ReplyDelete
  18. lama tak makan..suka yang tak bubuh kicap..saya bukan penggemar kicap..:p

    ReplyDelete
  19. best kalau skali ada kicap cili padi :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah