Friday, August 21, 2015

So Sweet Bila Abah Dah Pandai Whatsaap

Jom baca conversation Abah dan adik bongsu aku ...


Comel plak Abah taip macam tuh kan..hahahaha..Abah umur dah 61 tahun..tak pernah tau pasal teknologi canggih la ni..tapi anak menantu ajar abah guna Whatsaap..jimat sikit kredit abah kan...maka abih la lepas ni anak-anak kena layan abah whatsaap...dia dah seronok la tu kan...bertabaih la ye kalau lepas ni bertalu-talu whatsaap dari abah...mana tau lepas ni Abah ajar Mak plak...ha gasak Mak Abah pandai Whatsaap...eleh...mak abah orang lain ok je kan...bukan apa...ini sesuatu pembaharuan buat diorang...selama ni apa-apa diaorang call aje...

Sweet la...hehehehe...

25 comments:

  1. BETUL, SWEET, HEHE..

    leh invite masuk group family,buat tazkirah, hahaha~
    saya dulu memula trkjot gaks, sebab abah x minat touch2, sekali beli daaaaa...hahaha

    ReplyDelete
  2. Oklah tu SA. Tanda ada kemajuan.
    Sekarang ni usah kata yg 61 tahun, yg 70an pun guna WS juga tau:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju, moden kan, hehee, selagi bertenaga

      Delete
  3. haa..abah yong mula2 kenal wassap dulu pn cmtu gak. Mak smpai skrg x pndai wassap lg. Jemput baca

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/promosi-penghabisan-stok-pureen-2015.html

    ReplyDelete
  4. comel jer kan..ayah kak zi pun sekarang dah pandai wasap...usiapun dah menjangkau 70an...

    ReplyDelete
  5. hehehe..abah pun nk berwhatsapp gakkan..

    ReplyDelete
  6. samalah dgn abah sy.. tp dia malas taip..call lg cepat katanya

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq

    ReplyDelete
  8. kiut...siap ngan ikon xmenahan..hehehe

    ReplyDelete
  9. ayah yoorin dah 66 dah kak SA.. pon tak tau guna henpon jugak.. nak apa2 kena bgtau mak dulu.. lucu kalau kenang kan.. jangankan henpon, atm kad pon tak gheti..hehehe

    ReplyDelete
  10. betul la..jimat skit duit, just langgan internet je la nnt..mak kitorg pun dah pandai berwhatsapp skang. nak2 ade family group whatsapp. lagi la kecoh. abah je tamo guna tepon had mahal2 ni. katanya leceh. hehe

    ReplyDelete
  11. abh tgh kire2 nk pki npon touch2 katenye..kalau bgi die godek mgkin laa bermingu jgk nk boleh ke guna..x bole jdi klu abh je pki touch2..kene bgi mk smartpon jgk..mana boleh abh sorg je terekn..mk pun kenelaa expert sama..

    moh kite ank2 bgo mk abh hi-tech sikit..kikikih

    ReplyDelete
  12. Hehe.sweet ..mak abah Cik Mimie dorang tengok gambar2 yang kiteorg post je dalam grup family..hehehe.. xpandai nak taip2 lagi :)

    ReplyDelete
  13. kekadang tu seronok ajar dorang benda canggih sikit ni..dorang pun seronok :)

    ReplyDelete
  14. Terbaik abah..abah Che Mid dah 76..tengok segala benda baru takut. Tengok waze pun takut. asek left right left right je ha ha

    ReplyDelete
  15. haha...baguih jgk bla da pndai wassup ni

    ReplyDelete
  16. hahaha.. sampai anak pn tk caya kan.. jenuhlah melayan nanti.. keke

    ReplyDelete
  17. Ye..diaorang pun kena tau jugak ni..kalau sms tu rugi ..ada kemudahan tk salah kalau digunakan..

    ReplyDelete
  18. Alahai sweet sangat la kak..Mmg terbaek abah akak ^_^

    ReplyDelete
  19. Trbaik la abah akak, pas ni msti mak akak plak yg brwhasap2 hihi

    ReplyDelete
  20. tahniah..abah akak dah pandai guna wasup..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah