Saturday, August 22, 2015

Hati-Hati Wanita Palsu..

MEKAP CANTIK KENA SAMAN



Macam- macam penipuan zaman sekarang kan..baru- baru ni kita di gemparkan dengan berita lelaki dari Algeria telan menyaman isterinya kerana penipuan, trauma dan penderitaan psikologi yang dialaminya selepas melihat isteri yang dikahwininya tanpa sebarang mekap ketika bangun dari tidur.
pada mulanya isteri yang dikahwininya itu kelihatan sangat cantik dan mempersonakan sbelum majlis perkahwinan mereka  sebaliknya ketika bangun dari tidur dia sangat -sangat terkejut  dan ketakutan.
serta menyangka isterinya adalah pencuri.

Haih....senang-senang je nak dapat duit segera...masa kahwin x selidik betul-betul..takkan tgok muka je..keadaan tubuh badan x tengok ke...amenda ntah diorang ni....

17 comments:

  1. kesiannya kt wanita tuuu, hahha~mybe dy ikhlas ngn laki tuuu, tetibe kena saman lakk...laki tu lah salah, x selidik btol2, fuhhhhh, saman x yah nk byk sgt, biaq burn jeeee, hahahaa

    ReplyDelete
  2. serius...jauh beza muka dia yg asli dgn makeup tu...berapa kilo agaknya makeup yg dia pakai (sambil ngangakan mulut)

    ReplyDelete
  3. macam tak logik je sampai tak pernah tengok rupa perempuan tu tanpa makeup langsung... Padan la dengan jantan tu pun.. Nak yang cantik je. Secara logiknya boleh fikir kot.. makeup mustahil sama macam muka asal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. takkan sekalipun tak pernah tengok 'natural beauty' bakal wife dia tu kan..

      Delete
    2. cinta, dah tak pikiaq pa dahhhh

      Delete
  4. kehkehkeh.. saya dh share cita ni kt fb 2 hari lepas. memg berbeza gila muka pompuan tu pas tak pakai mekap. mau tak terkejut laki dia. bila mekap nmpak umur mcm 20 tahun tp pas buka mekap macam umur 50 tahun. mcm mak n anak. huhu

    ReplyDelete
  5. Saman blik la lelaki tu sbb x ikhlas. Cintakan rupa paras je. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali dh anak rupenye dlm perut pompuan tuu, hahhaa

      Delete
  6. Memg x blh cam cntik btl bila pkai makeup skali tgl hhaha

    ReplyDelete
  7. hehehee itulah dasyat zaman sekarang ^_^

    ReplyDelete
  8. mak aii..tebalnya make up dia..:)

    ReplyDelete
  9. hehehe tapi memang beza sungguh.. over gila sampai nak saman..
    nampak sngt pandang rupa je..

    ReplyDelete
  10. haha..macam tu pun ada ya kak..ish.ish..ish.. :D

    ReplyDelete
  11. tapi memang serius cantik muka pompuan tu time ada mekap...sapa2 tengok pun pasti terpesona..

    ReplyDelete
  12. the power of make up..kesian tak pasal² kena saman

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah