Saturday, August 15, 2015

Blogwalking Sessi Ke 2

Melawat Kawan- Kawan Lagi

Hi korang ni...hari ni sempat aku BW lagi...kali ni kat blog2 group EFG plak...group apa ni...ni la group Exchange Feed Group yang aku join selama ni...baru beberapa bulan berjaya menjadi salah seorang keluarga goup ni...kami pun dah macam adik beradik dah. Apa aktiviti di EFG?macam-macam dan kebanyakkan pembelajaran tentang blogging...

okeh jom tgok blog yang sempat aku BW ari ni...EFG diberikan target dan group utk mencapai target UV bulan ni dan bulan2 seterusnya...sebab tu kami semua tengah gigih naikkan UV kami dan memerlukan kerjasama semua followers atau silent readers jugak...
  1. http://adnan-daughter.blogspot.com/
  2. http://www.wayneharraz.com/
  3. http://www.papaglamz.com/
  4. http://www.maisarahsidi.com/
  5. http://www.efaothman.com/
  6. http://www.diarijejakahangat.com/
  7. http://www.masturadin.com/
  8. http://www.safurara.com/
  9. http://www.nazlee.com/
  10. http://www.azlindaalin.com/
  11. http://www.enyabdullah.com/
  12. http://www.akupenghibur.com/
  13. http://www.mreena.com/
  14. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/
  15. http://www.cekgunorazimah.com/
  16. http://www.anajingga.com/
  17. http://www.inanihazwani.com/
  18. http://miminadam.blogspot.com/
  19. http://kumahuitu.blogspot.com/
  20. http://www.arzmoha.com/
  21. http://www.kakgojes.com/
  22. http://www.irrayyan.com/
  23. http://housewifearts.blogspot.com/
  24. http://www.nikainaa.com/
  25. http://khatyaiman.blogspot.com/
  26. http://www.anazarin.com/
  27. http://www.yanieyusuf.com/
  28. http://www.bahejabella.com/
  29. http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/
  30. http://kanvasdakwat.blogspot.com/
  31. http://notaharianmama.blogspot.com/
  32. http://www.sayidahnapisah.com/
  33. http://www.notapurba.com/
  34. http://awansayatasana.blogspot.com/
  35. http://www.rahimaim.com/
  36. http://www.akifimtiyaz.com/
  37. http://www.azirahman.com/
  38. http://syirasophie.blogspot.com/
  39. http://www.amysyeera.com/
  40. http://www.aswaleyla.com/
  41. http://www.shamieraosment.com/
  42. http://www.miazain.com/
  43. http://www.yatizul.com/
  44. http://www.masturadin.com/
Huh...berjaya juga tinggalkan jejak ...puas aku belek-belek sapa lagi tertinggal..kalau ada rakan-rakan EFGiers yang tiada dalam senarai tolong inform ye...jenuh tinggalkan jejak ni..so korang para readers blog ni...kalau nak follow diorang boleh la klik link yang aku dah sertakan kat atas tu...selamat berkenalan ye...

phewww....legaaa....berpeluh-peluh blogwalking..

12 comments:

  1. Bukan ahli tapi saja BW kat blog kak SA hehehe

    ReplyDelete
  2. saya pun bukan ahli tapi blog SA blog wajib terjah setiap kali saya bw..

    ReplyDelete
  3. Salam, haha sy ahli blogger area, tp xkisah pun sgt..sbb mana2 blog yg best, mmg sy akan baca dan komen ngan panjang lebar, untung ah dpt sy jd readers setia, kahkahkah..jap g boleh lah ushar2 link yg banyak tu haa..hehe

    ReplyDelete
  4. nak naik lg UV? tmbh lg adiahhh top komentor, hehehehehe~
    ga merdeka rayaa kaaaa

    ReplyDelete
  5. Kebelakangan ni banyak blog ai tak dapat nak singgah.. kekangan masa dan rutin harian..

    ReplyDelete
  6. ramai EFGiers ni..banyak juga blog akak dah terjah blogwalking..good job!

    ReplyDelete
  7. buat lg tak? nk joinnn.. hehehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah