Wednesday, August 26, 2015

You Cam Make Up Apps...

Google Apps Adroid

Haih mama agak kepelikkan plak bila dapat wassap dari Ibu Si kembar.. mula-mula x perasan..apa ke hal plak budak-budak ni pi shopping mall siap di mekapkan anak dara den...tgok balik betul-betul..ooo ini edit ni...sabar jer la..dah takde keja agaknya...sekarang kan dah macam-macam apps ada untuk android...bukan main lagi la diorang ni melayan apps...haih..mama dah umur-umur macam ni x kuasa la haih nak melayan menda-menda macam ni....mula-mula dapat gambar Qhaira..pas tu gambar kakak Dania...


kakak Dania

Qhaira bam -bam


Gambar Qhaira tu nampak cute..hahahahaha...eh seronok plak..ekceli ada banyak lagi tau gambar yang Ibu si kembar hantar..malas aku nak tepek..malas aku nak donload...abih data aku je kang...baru je renew data...lagipun macam fake jer kan...hehehehehe....

Korang kalau nak cuba main- main ngan apps ni sila lah install kat google apps....

10 comments:

  1. Hehehe.. kalau rasa nak verangan lawa boleh je guna apps ni.. ;)

    ReplyDelete
  2. Hehehe.. kalau rasa nak verangan lawa boleh je guna apps ni.. ;)

    ReplyDelete
  3. wana ada nmpk apps ni..tapi x donlod..hehe..

    ReplyDelete
  4. tapi nampak cantik dan dewasa dania pkai mekap..qhaira pula dah macam muka korea..hihhi

    ReplyDelete
  5. comel kena make²..nampak real kalau sekali pandang..hehe

    ReplyDelete
  6. hamoihh kemahen, ahhaha~

    ye, adik nona ade gak men apps ni, hahaha, fake btol,

    ReplyDelete
  7. Mcm best ja app ni hhehe, mcm btl la d makeupkn

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah