Thursday, August 6, 2015

Ini Baru Gedik Tapi Comel...

Aaisyah Dhia Rana Buah Hati Che Ta & Zain Saidin...


Setuju tak if aku cakap artis ni la paling gedik dan comel...buat la apa gaya sekali pun dia tetap comel...hati terpaut dengan kelincahan anak Che Ta ni bergaya...ya allah..comelnyaaa..mata bulat...tembam tembun..isyyy...memang geram la...kalau ada depan mata memang dah jadi mangsa kena kunyah ni....nak2 part peha dia tuh....


dengan peplum dia...buat gaya gedik...sapa tak terpaut hati


ini lagi la...adorable nyer dia....


comel..gaya yang bersahaja menawan...


tgok yang ni aku tak focus kat dia...aku focus tang gelang dia tu...tebal dowh....


ok yang ni simple and funky style


ini dah elegant habis dah ni


masih focus kat gelang tangan...emas tuhhh...emas.....

Untung la jadi anak selebriti...mak artis automatik anak pun jadi artis...artis termuda kan...tak salah Che Ta nak mewah2 kan anak dia...anak dara sorang...anak dia yang perkahwinan dulu bujang dah kan...dah ada geng ni...melaramkan anak la kan...sama gak ngan aku masa anak kecik dulu...nampak u cantik nampak ni cantik...main beli jer...last2 ada yang tak pakai siap ada tag lagi...orang perempuan kalau tak membazir tak sah kan...sib baik la sekarang dengan si dia tu...pandai la skit aku jaga perbelanjaan..dah tau nilai2 duit dan apa yang penting....kalau tak jumpa si dia...aku rasa aku sesat jauh dah dalam dunia shopping mopping nih...memang dah muflis dah...hahaha...ye dulu aku kaki shopping tp sekarang aku sangat berkira...beli keperluan aje...zaman huha sana sini dah lama berlalu dah....kepada kaki2 shopping yang belum insaf tuh...kembali lah ke pangkal jalan...sudah2 lah tu...zaman-zaman GST ni ingat orang takut nak berbelanja tapi non hadonya...makin ramai orang kat semua shopping mall...troli pun penuh sentiasa....GST amenda??

32 comments:

  1. Memang comel kan anak che ta ne? Gebuuu geraaam tengok

    ReplyDelete
  2. Nak kenan anak cikta lah kot2 dpt rezeki adik Qi ehheheh

    ReplyDelete
  3. mmg comei ank che ta...geram tgk..mak bergaya ank pn kena bergaya

    ReplyDelete
  4. saya pun selalu stalk IG dia. comel betul anak che ta ni
    rasa anak dia paling comel takat ni
    lara pun cute juga tapi aisyah triple kali cute...hehe

    ReplyDelete
  5. huhu mmg cute giler hahahhaha tp sy pon fokus kat gelang gak! LOL

    ReplyDelete
  6. hahhahaa, GST amende....?

    ya kak, ku tak bershopping sakan, sebab kwn ku hutanggg tak bayar2, kopak duet daahh, sadisss!

    kumpul balik duit, ber egt zaman GST, zaman matawang turunn, huhuh~ and.......... zaman beli emass,,yabedabeduuuuu,

    ReplyDelete
  7. COMEY GILE LA RANIA ...... UNTUNGLAH RANIA

    ReplyDelete
  8. Laaa... serius geram tengok..pndai betul bergaya..memang commelll!!!

    ReplyDelete
  9. Salam, wuwahhhh budak kecik ni mmg sentiasa comel..geram betul lah haiii~ mata saye pun duk ternampak je gelang emas yg dia pakai tu..lambang kemewahan che ta dan zain..haha...ni baru betul2 anak emas...

    ReplyDelete
  10. geram betul! mmg comei kan kak! hish! barang kemas meleret.

    ReplyDelete
  11. geram benau tgk anak che ta ni..

    ReplyDelete
  12. Comeiii gila ada dia... Orang Kedah habang hang memang suka barang kemas bertingkek-tingkek nihhh...ahahhaaa...

    ReplyDelete
  13. Salam..
    Selamat pagi...
    Nieyl singgah sini...
    terlalu comey.....gerammmmm...

    ReplyDelete
  14. serius geram tgok ank che ta ni...tapi same la kite..mate lebih tgok pd gelang tu..huhu

    ReplyDelete
  15. bukan takat gelang tangan je..tu kat kaki pun ada sepasang
    comel giler anak che ta..sllu stalk ig che ta nk tgk aisya

    ReplyDelete
  16. memang geram sangat!!!!
    rasa macam nak gigit-gigit...
    kalau pregnant nnt sll lah tengok gambar si comey ni...

    ~Admin ~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. macam barbie doll comel sgt...gelang dia mmg xtahannnn kemain tebal

    ReplyDelete
  18. ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............chomelllllllllllll bangatttttttttt.....
    terserlah kezainan dan kecheta'an disitu

    ReplyDelete
  19. Gelang dari habib jewels tu SA
    Anak org kaya tapi dpt foc untung kan
    Banyak yg menaja baby ni - comel/gebus/cantik:)

    ReplyDelete
  20. Aaisyah Dhia Rana nak ajak aunty2 semua jom pakat beli emas byk2 tu...zaman gst ni jangan dok berhabis kat shopping sangat..hee

    ReplyDelete
  21. comel sangat ni..meh bawa datang hehehe

    ReplyDelete
  22. Memang comel pun sampai wife pun tiap2 hari tengok gambar dia nie..hehee

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah... Hebat ciptaan Allah..

    ReplyDelete
  24. memang comel..mak ayah nya cantik..:)

    ReplyDelete
  25. betul memang comel sangat.. kalau depan mata, maunya kena gomol..

    ReplyDelete
  26. Tgk gmbr anak che ta den focus kat gelang dia tu.. tebal kan..
    Moga makin murah rezeki che ta.. ;)

    ReplyDelete
  27. gelang dia ngalahkan gelang aida hu hu hu...
    aida pun sekali pakai seutas aje ha ha ha...
    rezeki dia...
    memang comel giler :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah