Monday, August 17, 2015

Dah Dapat Pucuk Muda, Di Ratah Di Cicah Pula...Nikmatnyaaaa.....

SESI MENCICAH MANGGA MUDA & TAK BERAPA MUDA

Last time kongsi pasal Pucuk Muda...semalam Ahad petang melayan cicah mangga muda dan x berapa muda hasil dari pokok Mak cik aku tanam.Mangga yang jenis besar2 tuh..memang takde la nak tunggu masak sebab aku dah tentu-tentu hantu mangga muda..Nak plak adik sepupu aku pun join sama...dia yang mulakan dulu sedangkan abah dah sound awal-awal nak peram mangga tuh bagi masak dulu...memang tak la kan...ada 6 biji dan 2 biji habis kami kendurikan...



Sajer jer share kat sini lagi bagi korang jeles...hhahahahaha....menjejes air liur ni ha ..time type ni pun dah terasa-terasa jugak...nak bagi korang jeles tp sendiri plak bertakung air liur..

Sapa suka cicah mangga muda boleh gang...welcome to the club ..heheheh...tapi kan lepas tu ..aku ngan adik sepupu berlumba-lumba pi jamban...nasib baik kat umah tu ada 3 tandas...hahahahha....kalau tak maunya merana berebut tandas kan...makan x hengat tuh la...sendiri yang cari penyakit...tapi apapun memang sedap giler...hahahaha....

22 comments:

  1. Kejaaaam. Hahahha. Telan air liur bebanyak kali :P

    ReplyDelete
  2. telan air liur je la kak..xsempat menjejes..hihi

    ReplyDelete
  3. Akak!!! Saja buat wana terliur kan..mna nak.cari mangga muda malam2 ni..huhu..

    ReplyDelete
  4. memang pun..klau mangga kat pokok sendiri tak de nya nak tunggu masak..hahah..kalau nak yang masak beli je kat kedai..

    ReplyDelete
  5. Ya Allah SA, kak ana ni bagilah asam apa pun memang laju je, nak2 asam pelam cicah2 ni adoi tergoda jiwa raga :)

    ReplyDelete
  6. sedap sungguh..terliur dah ni...

    ReplyDelete
  7. ampun haiiii, sodapnye lahaiiiiii~

    masam2 lazat kooooo~ furhhhhh

    ReplyDelete
  8. Memalam ni mana ai nak cari mangga.. uwaaa... terliur dibuek eh..

    ReplyDelete
  9. baru tgk gambar dh telan air liur sebaldi eheheeh

    ReplyDelete
  10. wahhh..favourite akak ni..saje je SA...nasib baik tgok pic ni waktu pagi..

    ReplyDelete
  11. Sungguh meleleh dah air liur nii....saja tau kasi jeles

    ReplyDelete
  12. Terasa ngilu dekat gigi pulak.hehehe

    ReplyDelete
  13. alahai..sdapnya..telan air liur jap..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapppp kan, telan ayaq liug tuu, hhe

      Delete
  14. Aduii Kak buat kita trmgidam plak nmpk mngga N smbl tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah