Sunday, August 16, 2015

Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com


Merdeka Giveaway By Honeyonnee.com




Hadiah yang dirawarkan adalah...2 botol Spring Bloom Aromatic Mist Dreamy Floral SimplySiti ( bukan sponsor drp Dato'Siti Nurhaliza tau....hadiah by myself...LOL )

Syarat-syaratnya simple je untuk BLOGGER (wajib buat tau..) :

Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih ..


  1. Follow blog Honeyonnee.Com 
  2. LIKE Facebook Page  honeyonnee.com by scheetah  
  3. klik  Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com  dan tekan button SHARE  
  4. Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini.
  5. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) :
  6. LIKE Facebook Page  honeyonnee.com by scheetah  
  7. klik  Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com  dan tekan button SHARE ke wall korang dan TAG 5 orang rakan Facebook korang.
  8. Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan komen "SELESAI" korang kat kotak komen SINI


 2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org


TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat.

11 comments:

  1. goodluckkks, simply siti tuu, wowww, hehee

    ReplyDelete
  2. Singgah sini 😊 Eyda dari segmen yang sama 😊
    Good Luck !

    http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/08/merdeka-giveaway-by-honeyonneecom.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah