Tuesday, August 18, 2015

Terperanjat Monkey Aku!!!!!

MONYET PELIHARAAN QHAIRA

Haih...korang mampu bela monyet kat dalam rumah? Haaa anak buah aku mampu tau...siap monyet tu ada bunyi lagi tu...hari2 dia gantung monyet ni kat leher dia..dah jadi macam haiwan kesayangan tak pun pet dia la...yang aku geram sangat...monyet ni berbunyi sampai aku boleh terperanjat monkey dibuatnya....


Tengah kemas2 atas sofa..monyet ni memang terselindung je..sambil kemas sambil aku duduk sekali bunyi kuat giler...korang tau kan bunyi monyet macam mana?aduhai nak gugur jantung aku...si kembar, si qhaira dan Dania boleh tergelak sampai  guling2...aku dah cuak giler dah...baru la aku tau yang monyet ni boleh berbunyi...kuat giler plak tu...sejak tuh aku macam was-was je kalau ada banyak bantal ke kain ke atas sofa...risau terduduk lagi...bukan takut cuma aku tak suka terperanjat..

memang la ikutkan kelakar..tapi x leh la kalau selalu terkejut..aku bukan boleh terperanjat2 ni...

Sabar jer la...

15 comments:

  1. Salam...
    Singgah pagi =)
    hihihihi...

    ReplyDelete
  2. Haha, sabar je lah Kak SA, hehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha..nakal betul si kembar tu kan..boleh pula ketawa sambil guling2..kehkeh..memang monyet ni bunyinya agak kuat..ada anak buah wana x boleh tengok patung monyet ni..dia tkut sangat smpai nangis..

    ReplyDelete
  4. ha ha ha :)
    boleh kan diorang gelak ekk :) ha ha ha

    ReplyDelete
  5. comel je monyet tu landing ..hihihi

    ReplyDelete
  6. follow awak..jom singgah http://www.ayacuya.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hahahahaha..boleh bayangkan akak time tuh..hehehe

    ReplyDelete
  8. hahaha.. part yang kelakar tu dak kembar gelak tu.. ;)

    ReplyDelete
  9. Hahahhaha. Dapat imagine kak sA terperanjat

    ReplyDelete
  10. hehe..kalau fiza pun terkejut..tak tahu pulak ada patung beruk berbunyi..sebab tu baby rara suka tu eh

    ReplyDelete
  11. heheh..kesian SA..anak saya pun ada monyet ni..tapi tak de bunyi dah..dia rendam dalam kolah bilik air..heheh

    ReplyDelete
  12. Klau tetiba brbunyi memg trperanjat juga hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah