Tuesday, August 25, 2015

Cerita Seks Melayu Kat Blog Aku?

KEYWORDS

Tadi belek-belek keywords tadi...sekali aku tengok ramai plak cari infor pasal perfume RCW tu ha....alahaii...ada yang komen pasal agent kan..aku tak dapat jadi agent sebab pengambilan dah ditutup..rupanya sebab ada agent yang x amanah pi jual perfume tu lagi mahal dari harga yang RCW tetapkan..macam macam hal kan...so secara rasminya aku bukan lah AGENT untuk RCW ye..harap korang faham..semoga pemberitahuan ini menjawab segala pertanyaan ye..sesapa nak beli perfume tu boleh rujuk pada instagram diorang. Korang search je kat instagram.


Sehubungan dengan itu...kaki-kaki citer seks yang mencari cerita seks melayu dalam blog aku tu harap-harap hentukan la pencarian anda ye..sebabnya blog aku ni suci murni seperti embun pagi dan xde pernah aku masukkan citer2 berunsur seks kat sini..lupakan la hasrat dan keinginan anda tu eh walau ada jer yang approach aku bab-bab ni...dah selamat aku blocked korang dah...

Macam-macam hal la...dah xde benda lain nak search agaknya kan...

15 comments:

  1. perfume rozita che wan and perfume che ta is different okehh, hahhaaa

    ReplyDelete
  2. pervert nye org yg search seks tuh..hish..

    skang nie ramai org beli perfume che ta..wangi nyeah kak..

    ReplyDelete
  3. wohh..apa yg mereka2 tu fikirkan...

    ReplyDelete
  4. mak ai..entri yg mane ni Kak SA?..Hhihi

    ReplyDelete
  5. Ekk...keyword tu myeramkan..Nasib tak Ada lg yg search bgtu d blog wana Cuma Ada keywords yg lucu2..:)

    ReplyDelete
  6. hehehhehe...lawak betul adoiiii tetiba nak cek nuff...lama sgt tak cek

    ReplyDelete
  7. kehkehkeh.. ai pun ada je.. ;)

    ReplyDelete
  8. haha, boleh ek search gitu. hehehe

    ReplyDelete
  9. tajuk ni pun akan jadi keywords yang sama nanti kak. huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah