Monday, August 3, 2015

Sandal Baru...

Bata Menjadi Pilihan




Jalan-jalan Jusco ternampak jualan murah kat BATA...2 pasang RM70...belasah beli terus...senang..satu buat pakai kat opis   satu sandal berjalan...pantang tul tengok ada jualan murah kan....so far best dua2 sandal tu sebab comfit...kaki x melecet dan sedap pakai...umur dah meningkat ni kena kurangkan guna kasut tumit tinggi...kesihatan kena jaga...nak2 kesihatan tulang belakang ni...dia akan tangkap tulang belakang kan...so pas ni pandai2 la guna flet shoe...at least tak rasa sakit tulang belakang dan selesa nak berjalan..
Pemilihan kasut pun penting..nak beli jenama Scholl mak aiii...mahal giler la plak...beli bata ni pun dh cukup rasanya.......

Aku MC hari ni...demam batuk dan selsema sekali harung...x boleh nak bawak badan dh rasanya ni...tapak kaki pun mencucuk2 sakit ni...makan ubat asyik tido je plak...kenyang dek tido je ha...bangun tido makan Skit nasi pas tu makan ubat..Tido lagi...aduhai letih dek ttido je ni...

18 comments:

  1. Cantiknya ,asalkan sedap ketika menyarung :)

    ReplyDelete
  2. Salam, murah tu 2 pasang Rm70, kak..Bata pun okay, tapak lembut... :D

    ReplyDelete
  3. sy x kisah kasut apa.janji selesa dan ringan, bata pon best.tp design dia.alahaiii~ ehehehe.GWS kak.take a rest ok! minum madu + lemon

    ReplyDelete
  4. sandal baru cik nor pn jenama bata..:)

    ReplyDelete
  5. kasut BATA mmg best
    tp skrg pakai Scholl dah dekat 2 tahun lebih
    masih selesa dan tak rosak..
    berbaloi beli harga dekat RM200
    u should try to buy 1 kak..
    btw GWS

    ReplyDelete
  6. Tajuk entry kita sama cuma barang ja lain.. hehe

    ReplyDelete
  7. aida memang da lama minat bata.
    harga ok.
    selesa...
    cantik...

    ReplyDelete
  8. 2 pasang RM70? murah banget....tgk pun dh tahu..soft je tapak dia kan

    ReplyDelete
  9. Dulu waktu gemuk ade je saiz untuk Sha kat BATA tu... skarang susah... kena tengok tempat budak kecik..... tapi kasut BATA memang bertahan....

    ReplyDelete
  10. betul tu kak..sekarang lebih selesa pakai kasut jenis flat je..lebih selesa nak berjalan tu.xde la sakit kaki jugak

    ReplyDelete
  11. BATA memang mnjdi idaman ramaii, sebabb tahan lama, n agak berkualiti gakkk ~
    even x byk sgt la yg elegant, tp selesa dan syokkk gtewww~ huhuuuu

    ReplyDelete
  12. psstt, nona g kje pkai seliporr, selipor murahh, selesa gak, kena air pun, tahann jerrr....
    . tp bukanlah selipar jambannnn, hahhaaha

    ReplyDelete
  13. Wahhh...murah tu untuk 2pasang cuma Rm70...Diana pun minta pakai sandal bata....tahan lama...

    ReplyDelete
  14. Dulu zaman sekolah bata memang jadi pilihan.. ;)

    ReplyDelete
  15. macam orang cina..kan?/diaorang jalan2 kemana2 pun pakai sandal je..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah