Friday, August 14, 2015

Pink Frame Hadiah Top Komentator

Hadiah Buat Top Komentator August 2015



Berita baik untuk semua followers, meh aku nak bagitahu ni...untuk August punya top komentator aku nak bagi hadiah Pink Frame..

Sapa nak????

Meh la jadi top komentator kat blog ni...

ingat...announcement setiap 25hb...

Apa tunggu lagi...meh la komen.....

32 comments:

  1. wow, , saya sukaaaa pink, x kire hadiah ape, berkejar kejar jugak niiiy haaaa~
    even kecik2 adiah, still suke sebab adiah, hahaa..

    kak fiza msti suke pink tuuuu~ huhu~

    semoga ado rezekiii ye ~ all the best semuaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdoa banyak2 ye dik..mana tau ada rezeki melekat...

      Delete
    2. Amin, rezeki tak pernah salah alamat, kannnnn

      Delete
  2. Good luck pada kengkawan semua..
    ai tak terkejar dah.. too bz lately.. ada part kita boleh share, ada part terpaksa zip my mouth.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lor dah kenapa nak zip2 mouth...cuba jer lagi mana tau dapat pink frame plak

      Delete
  3. wow...KG nak cuba utk bulan ni la..insyallah

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...macam lari tajuk je

      Delete
    2. hhahaha, ye btol, mcm lari tajukkkkkkkkk ~ hahaahaaha

      Delete
  5. waaaah bestnya ada hadiah..pink kaler plak tu! ok2 saya pon nak cuba..heheee

    ReplyDelete
  6. alamak comelnya pinky2 lagi..dah lama wana tak jadi top komentator blog akak..hhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..wana memang dah lama x singgah blog akak

      Delete
  7. wana peminat pink..nak juga cuba..mana tau ada rezeki.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramainya peminat pink ni....meh2 komen meh

      Delete
  8. cunnya SA, untung siapa yang dapat nanti kan :)

    ReplyDelete
  9. Aishh ni yg lemah ni tgok warna pink. Suka suka suka... Hope ada rezeki ena kat sini.. Ahaks

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. sy pun suke pinkkkk kaler, jomm kejar bebanyakkksss, hehehe

      Delete
  11. Salam, aihh xlarat dah nak kejar ni, hahahaha..xpelah..yg penting sy komen ikhlas gitu..chewahh nak sedapkan hati, hahaha!

    ReplyDelete
  12. cantik...nak jugak!!!ehhe..hari ni saya komen banyak2 ye..:P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah