Thursday, August 20, 2015

Jamuan Hari Raya Group Planning Strategy & T4 Project Team

Jamuan Hari Raya Department

Syawal dah lama berlalu, tapi aku baru nak up entry department punya open house awal bulan hari tuh..masa nak up takde bukan apa sibuk jugak pas tu aku plak tak sihat. Masa majlis ni pun aku tengah demam dan batuk. Suara pun takde tapi emngenangkan program department gigih jugak la hadirkan diri sebab aku kena masak rendang ayam masa tu...

Jom tengok kemeriahan majlis...memandangkan gambar beribu aku masukkan dalam collage je...senang so x banyak space guna kan..

masing-masing sedang menjamu selera
semua makanan yang ada...ayam rendang yang first tu aku masak

Bab bergambar memang bagi kat semua


me, Nazril & Leen


aku sorang je ready...yg berdua ni x ready langsung


all the T4 princess


berlakon memang expert


ready action


one more snap

Alhamdulillah selesai jugak majlis yang simple tetapi meriah...semoga berjumpa lagi di Syawal yang akan datang...seronok bila sesekali gather2 macam ni...baru boleh beramah mesra sebab sebelum2 ni nak borak pun agak payah kan

ini la cerita department open house aku...sangat meriah walau sederhana dalam serba serbi...lambat up sebab bz..gambar pun menimbun so amik masa nak watermark bagai...x buat watermark kang kena curi gambar...


14 comments:

  1. Selamat pagi...
    Singgah sini...
    meriahnya jamuan raya...
    Jom Join... http://seindahcerita.blogspot.com/2015/08/segmen-u-follow-i-follow.html

    ReplyDelete
  2. first...lawo baju along...bekenan lieya tgk...

    meriah laa along...mcm2 menu ade...biase la kan raya2 ni mmg menu sate, ketupat, rendang, lemang mmg kompom2 ade kan....syok tu makan.....

    ReplyDelete
  3. tertarik dengan buah pulasan di atas..

    ReplyDelete
  4. Sangat meriah.. tambah pulak dengan menu yang dihidangkan.. jugak warna baju SA.. ai like that color.. ;)
    Jumpa lagi tahun depan..

    ReplyDelete
  5. Saya cuma tertawan dengan kasut SA aje ~_^ Untunglah ada juga open house department. Macam saya ni, sejak bertahun kerja kat sini jangan haraplah nak open house raya. Selalunya lepas raya, saya jerk yang bawa kuih raya bagi kawan-kawan non Muslims ni merasa sama!

    ReplyDelete
  6. best kan ada jamuan hari raya ni. meriah betul

    ReplyDelete
  7. hhaha, caption berlakon memang expert tuhhh, WIN okehhhh !

    semoga kekal tradisi mcm nih, sy pn harap nanti tmpt keje sy mcm ni..one dayyyy~huhu

    ReplyDelete
  8. Cantik sangat gambar akak ngan kwn2 tu..suka tengok

    ReplyDelete
  9. Rendang, ketupat dan sate bt wana terliur sgt. Buah pulasan tu dah lma x mkn..Kat sini kitorang pnggil buah maritam

    ReplyDelete
  10. banyak nya gambar..sedapnya semua makanna..buah manggis pun ada..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah