Tuesday, August 25, 2015

Minggu Akhir Lunch Sebagai Orang Bujang...

Bachelor Celebration For Amira Nadia

Semalam sempat menyibukkan diri lunch bersama T4 team kat Waroeng Ayam Penyet NuSentral. Ladies je...yang guys ramai takde..so semalam sempat la sambut sesi lunch terakhir sebagai orang bujang..Amira Nadia nak nikah dah minggu ni..sama date ngan adik bongsu aku...so aku x dapat la sama-sama meraikan Mira nyer wedding..semoga majlis Mira berjalan dengan lancar dan Meriah..


Mira yang sebelah kanan aku


bahagian aku


amik ayam..semua pun order yang sama


ice lemon tea...

Haih lepas sorang..sorang menamatkan zaman bujang. Next my turn plak tahun depan..tarikh pun x dapat lagi.Rasanya bukan masa terdekat sebab takut mak abah penat kan..baru je lepas kenduri adik bongsu plak tu..takpe la..lagipun ada masa nak buat persiapan..tak nak la kelam kabut plak nanti.

Selamat pengantin baru buat Amira Nadia...

21 comments:

  1. Salam, wahh sedapnye ayam penyet..hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru buat kwn Kak Suria..

    Takpe Kak wpun blm dapat tarikh..dapat la urus persiapan dgn baik dan semoga semuanya dpermudahkan..amin

    ReplyDelete
  3. girls day out.. seronok jugak buat mcm tu ya ^_^

    ReplyDelete
  4. huhu imgatkan SA tadi last sebagai orang bujang, kak ana doakan SA dipermudahkan segala urusan hingga ke walimatulurus nanti,amin.

    ReplyDelete
  5. falsya nak tunggu wedding akak..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 masa tu Sya bukan dalam pantang.. kan.. ;)

      Delete
  6. tahniah..selamat pengantin baru buat kawan akak..:)

    ReplyDelete
  7. xsabar nak tunggu turn akak..:)

    ReplyDelete
  8. ingatkan SA tadi..hihi..
    Sedapnya ayam penyet tu..my fav..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah untuk kawan awak..
    Next turn awak pula..semoga dipermudahkan ;)

    ReplyDelete
  10. betul2, smeoga dipermudahkan, cute muke kawan2, huhu~ smg bahagiakwn yg dah nak bernikahh tu nanti..and also ur sista....

    betol, jarakkan sikit tarikh kaweng tuuu, huhuu

    ReplyDelete
  11. alaa along..terliur2 lieya ni...baru plan ngna kengkawan nak mkn ayam penyet nie.....dah lame takpeken sambal pedas berhingus kalo makan heheeheheh

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada bakal pengantin..macam party ladies la ni..ehhe

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat Amira..
    Moga dipermudahkanNYA majlis beliau nanti..

    ReplyDelete
  14. uiii dappp nye.. last makan ayam penyet 2013 rasa nye :p

    ReplyDelete
  15. SA pon tak lama dah tu, seri ke darah manis dah nampak tuuu, hehe, macam la pandai nau
    tapi cuba tengok sama naik jer dengan yang kanan tu ;)

    ReplyDelete
  16. Tak sbr nk tengok SA pakai baju pengantin...sure cantik :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah