Thursday, August 27, 2015

MESMERIZE EAU DE PARFUM & LIPSTICK

SOPHIE PARIS MALAYSIA

Mungkin mana yang dah kenal dan ikut blog aku ni tau yang aku salah seorang dealer Product Sophie Paris. Dan ada jugak blogger- blogger yang dah daftar jadi dealer bawah aku sebelum ni cuma aku dah terputus hubungan dengan diorang. Barangan Sophie Paris ni merangkumi handbag, bag duit, pakaian dan jugak barangpenjagaan diri. Bulan lepas sempena Lebaran barangan berupa handbag sold out.Sampai perlu di pre order. Dah pre order pun sold out jugak xde stock langsung.

Sama jugak dengan bulan  ni...silap aku sebab lambat pi amik katalog..pun barangan dah sold out sebab merdeka sales. Yang dapat aku beli utk diri sendiri cuma perfume ni dan 2 batang lipstick..ini untuk diri sendiri tau...yang orang order memang takde stock.So 1hb nanti aku kena cepat-cepat amik katalog dan up kat blog dan FB utk target jualan..nanti aku share kat blog apa yang murah dan cantik.
so far aku banyak up tentang handbag dan wallet la...mana tau ada antara korang minat kan.



wangi giler...sedap bau dia..abaikan semak atas meja workstation tuh..orang menumpang macam ni la...


RM 68.00

Lipstick Sophie Paris..RM 12 sebatang cantik kaler dia...

Nampaknya product ni dah mendapat sambutan ramai. Dengan ekonomi negara yang x tentu ni ramai je yang beli product dari katalog untuk kegunaan harian. Aku tunggu katalog terbaru nanti aku up kat sini gambar-gambar product ye..jangan risau harga adalah berpatutan.. Yang penting diorang tak kenakan GST atas setiap product.

Kalau ada yang nak jadi ahli bawah aku pun boleh je aku tolong daftarkan...yuran keahlian pun untuk seumur hidup. Barangan Sophie korang boleh beli online jugak...ye la semua pun di hujung jari kan...
sekarang semuanya dah mudah....

14 comments:

  1. saya pun salah seorang ahli sophie paris. best shopping dgn sophie paris..hehe

    ReplyDelete
  2. Perfume tu nak test bau... He he he...Bley tak?

    ReplyDelete
  3. mcm menarik je perfume tuh kak..bau fruity2 x?..

    ReplyDelete
  4. Wah..murah la lipstick tu..best beli time sales..dapat jimat duit kan..

    ReplyDelete
  5. suka dengan lipstick tu tapi setakat ni ai tak pernah cuba sembarangan produk sebab takut tak serasi dengan bibir..

    ReplyDelete
  6. murah nyer...lipstik tu cantik nyer kak!

    ReplyDelete
  7. kaler nampak soft je, hehe, woww......

    ReplyDelete
  8. eh murahh la.. hehe mana beli kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah