Friday, July 11, 2014

Bonus Raya > PC Baru Aje Laa....


Sapa kat sini keja kat Selangor???? Korang dapat bonus kan?
Aku pun dapat gak...tp x dapat duit la....dapat PC baru dengan windows 8..
Jadi la dari xde kannnnn......


Tukar PC sebab dh pakai 5 tahun dh...


Hazwan...adik comel dari Sungai Petani...amboi hahang loghat pekat na...


Tadaaaaa....hi...my name is HP windows 8....terkial2 guna sebab x biasa...

Isnin nanti bleh la aku godek...Khamis lepas x sempat nak explore...nak plak Jumaat aku x keja ada follow up kan....

Nanti aku up citer follow up dan lambakkan ubat yg aku dpt untuk 3 bulan...




20 comments:

  1. Wah wah wah ..Nanti dah puas godek2 citer la sikit SA ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah terkial2 ni Lya...poning acik ha...nak cpt jd lambat

      Delete
  2. Replies
    1. Belum rasa best sbb masih terkial2 lg

      Delete
  3. assalamualaikum suria....mmg terbaik la...:)

    ReplyDelete
  4. pc baru je...bonus takde?..samalah kita..nak2 raya nie kalau dapat bonus best jugak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau x pe...jeles ngan yg kerja kat selangor especially kakitangan awam kan?

      Delete
  5. Ofis punye ke rumah punye kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ofis punya dik...if rumah punya..mmg best ar...

      Delete
  6. advance nya dah pakai windows 8.. hope opis I pun akan tukar to windows 8 cepat2 lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sini pc yg dh 5 tahun guna mmg kena tukar...hihihi...pasal tu tgh menggodek ha....

      Delete
  7. bulan lepas pc lame buat hal.. dapat jugak ganti yang windows 8 ni.. sampai sekarang tak kaji lagi benefit windows.. x sempat.. hukhuk.. tapi memang best.. lajuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...mmg laju...tp masalahnya plak...terkial2 buat kerja ni....

      Delete
  8. kenapa tak dapat bonus pula kak?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg x dpt la dik...x semua company bg bonus bila perayaan...

      Delete
  9. windows 8 ni..monitor tu touch skrin tak?....

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..at least dapat jugak something new :)

    ReplyDelete
  11. Saya tak dapat bonus dari mana-mana pun :(

    Yeah, PC raya! Bestkan dapat tukar PC baru nih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah