Wednesday, July 16, 2014

Qhaira and Barnie Dibo The Gift Dragon

Last week masa balik Muar tu kan...Qhaira ngan mami dia x ikut....so kami ni yg dah biasa ngan kehadiran Qhaira hari2 rasa mcm x lengkap...Qhaira balik KL rupanya...dedi dia keja kat sana kan....pas tu dpt whatsaap dari mami Qhaira....

Geram betul tgok anak buah aku yg sorang ni....semalam merasa la jaga dia sampai petang...seronok...rasa macam baru beranak kecik...huhu...rupanya Mami Qhaira bawak Qhaira jenjalan....seronok betul dia...


Singgah kat sini...


Bukan main suka dia ngan patung Barnie ni....nak2 siri Dibo ni mmg kesukaan dia...


Comel x Qhaira.....

Korang kalau tgok Qhaira ni sure geram...
Aku yang boleh dikatakan hari2 tgok mmg geram giler la...nak plak tgh pandai ketawa terkekek2...paling dia kenal suara atuk dia....asal nampak kelinbat atuk sure berpusing2 dia....Dania ada ckp...mama...kakak nak baby mcm qhaira la...mama bagi la kakak baby....
Aku jawab bukan x nak bagi....mana kena la kawen....dh tu dia ckp apa tau...haaa...kawen la.....ewah2 anakanda ku...ingat senang2 nak ke nak kawen....Ish......

Itu la anak..kadang2 sampai x boleh nak ckp apa....


7 comments:

  1. A ah...comel betul!! Pipi temban..

    ReplyDelete
  2. comelnya dia.peminat pink jugak ni..wah Dania pun request nak baby gak tu..ehem..moga ada rezeki nanti kan.

    ReplyDelete
  3. tengok gambar pun saya dah boleh bayangkan geram saya kat dia level ke berapa kak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. dah besar ni nampak dah banyak muka atok Zain dah.. tengok betis tu.. EEeeeee gigit kang baru tau

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah