Wednesday, July 30, 2014

Ni Nak Kata Kena Hacked?????


Ni nak citer camana ni...nak cakap account FB kena hacked jugak ke?....
Time raya dia org x ckp apa pun mmercun bunyi macam namjahanam....x sensitive langsung...
Ni sure kes lepas jugak ni.....tgok la...

11 comments:

  1. Haih.. sedih tengok status macam ni :/ Sepatutnya kita sebagai manusia harus ada sikap toleransi.....

    ReplyDelete
  2. Ada tengok pasal benda ni dekat FB tadi. Itulah dia. Bila bangsa kita buat hal (kes CDM25) bukan main lagi semua hentam bagi nak rak minah tu. Termasuklah melayu sekali hentam melayu. Ya, tau memang minah tu patut dapat hukuman macam tu. Tapi macam mana pulak dengan kes yang ni? Bukan main senyap lagi bangsa depa. Cuma mintak maaf bagi pihak je. Ni dah melibatkan agama. Apasal senyap macam tu je. Saya cuba cari FB cina lahanat ni tapi tak jumpa pulak.

    ReplyDelete
  3. Tak tahu apa nak komen...nowdays, benda2 macam nie banyak sangat jadi sampai tatau nak kata its true ke tak..hurm...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Dah kau kat negara Islam, terima jer la. Ni la jenis diberi betis nak peha, bila kita bagi muka sangat, macam ni la jadinya. Dah banyak kali dengar dorang ni komplen pasal ni, kuajaq.

    ReplyDelete
  5. ni cara mudah nak famous kak hahaha..

    ReplyDelete
  6. speechless xtau nk ckp ape...kalo prayaan diorg bnyi mercun diorg lg mcm ape de kite komplen...diorg cri psl ngn kite xpe,cbe kalo kite cri psl memg kcoh

    ReplyDelete
  7. rasanya kes ni dalam siasatan kannn..

    ReplyDelete
  8. orang sekarang dah tak takut bila terlajak kata

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah