Saturday, July 19, 2014

Swim Kwang Yung Racist

Dalam pada negara sedang bersedih...Heboh sana sini pasal minah ni duk hina muslims....sgt2 kurang ajar ayatnya....aku salah seorang muslim pun sangat2 terasa...dia ni x tau ke yg semua ni takdir...kenapa nak salahkan pilot...ramai sgt keyboard warrior sampai x boleh nak percaya mana2 dah....duk depan tv je la sekarang tgok berita terkini...



Memang aku saje je share kat sini...nak tgok ada yang berpihak dgn minah ni....jangan racist sangat....bukan masalah religion ke apa....ni masalah kena attack...tak pun salah attack...
Hari tu masa kes kiki semua meyalak2 marah...bila bangsa dia ni buat dah banyak kes yea gini...diam aje semua melayu ke india ke cina lagilah...
Senyap aje semua...tak ada pun yg nak marah2 mcm kes kiki tu...sekarang kenalah paham klu melayu buat semua termasuk cina akan hantam bg nak rak....x paham aku meka2 yang racist ni..
Tgok la apa tindakkan pada minah ni.....ada tak yg akan ambil peduli....


8 comments:

  1. kurang ajar sangat, ni la ni bila dibagi muka sangat kat depa ni. Ker dia lupa yang dia kat MALAYsia.

    ReplyDelete
  2. biadapnye.. apelah.. same2 kot duduk malaysia.. perkara mcm nie bukan pasal bangsa dan agama nak jadi macam nie..haishh.. harap2 ade la pihak ambil tindakan kat org tu.. org2 cmnie la kasi masalah lagi nampak rumit..huh!

    ReplyDelete
  3. Biadap sungguh manusia ni kan ??? Ni lah manusia yng merumitkan lagi keadaan dan mengkucar kacirkan keadaan ni la dia ni lah ... Aduss bikin hanginnn jugak ni..

    ReplyDelete
  4. jenis fikir singkat..otak kat lutut..mmg keyboard warrior je..pilot tu bkn fortune teller..
    sakit hati pulak baca...

    ReplyDelete
  5. ada jugak terbaca kat fb kes ni..
    katanya itu fake account wpun fake tp tak seharusnya diorang up status mcm tu..

    ReplyDelete
  6. Mmg sungguh biadap puak2 ni....

    ReplyDelete
  7. tak pasal pasal disebabkan mulut badan binasa kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah