Wednesday, July 16, 2014

Iftar 16 di Seremban


As per mention last Monday aku balik berbuka dengan hati yg lara...ikut hati kan x nak dh balik Kepong...berulang je Seremban KL sampai raya...eh...emosi plak....memandangkan esoknya cuti Nuzul Quran....aku balik la petang isnin tu....4.30 aku dh cabut keluar dh....malas nak fikir dh....

Meh aku kongsi menu masa petang isnin tu....


Kari kepala Ikan merah.... 


Budu cicah ngan IKan pari bakar....gambar I
ikan pari xdo...


Goreng cempedak....aku x leh mkn...semput..


Pucuk paku goreng


Sambal sotong



Buah manggis dan rambutan....


Ikan masin sepat goreng garing...

Itu je la menu aku untuk Isnin....semalam aku berbuka kat Bangi Golf Club....
Special thanks to Hanim Hashim.....

As usual nanti la aku up citer tu....mood x mari ni..

Till then see ya tomorrow.....


10 comments:

  1. sedap sedap menu berbuka akak sekeluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari2 mkn ramai2 maunya x sedap...masa tu mcm2 idea kuar...

      Delete
  2. bestnya cempedak
    saya minggu lepas 2-3 kali jugak membeli cempedak goreng tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baunya sedap betul...tp tula...x leh mkn...

      Delete
  3. uish lama gila tak makan pucuk paku.. akak ni buat CT terliur sungguh masakan cenggini..
    sepat goreng CT suka jugak tapi mak tak makan so tak ada chance makan kat rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaiii....knp mak x mkn plak...ruginya....

      Delete
  4. Sedap SA....SA dok kt kepong ka...ju dok selayang...dekat je tu hehhe

    ReplyDelete
  5. hoi hoi...makan tak ingat kawan-kawan :P

    ReplyDelete
  6. menjerit2 perut I nampak gambar mkanan tu..
    sedapnya ikan sepat masin tu.. kari ikan merah.. sambal sotong.. *nanges dalam hati* :(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah