Friday, July 18, 2014

Ubah Gaya Berfikir...


Sumthing good to share today...
Selalunya kita akan auto berfikiran negative x kira la situasi yang macam mana kan....
Why not kita cuba berlajar untuk berfikir positive at the first place...
Tiada masalah atau situasi yg membebankan yang x boleh diselesaikan langsung kan...
Semua boleh selesai kalau kita sentiasa mencuba berfikir ke arah yg lebih positive..
Insyaallah.....



15 comments:

  1. yeap, kena selau fikir positif lepas ni.

    ReplyDelete
  2. great piece of sharing kak long...

    ReplyDelete
  3. Hai :D haha eksotik lah kot? hehe owh ya, betul tu..sy pun skang memang cuba ubah gaya berfikir, terutamany dalam hal men-judge people yg buat salah...maybe dia ada sebab kenapa buat mcm tu..then, cuba fikir positif saja dan tak bersangka buruk..the result now, saya rasa sangat tenang, lega dan kurang pening kepala tau..haha memang bagus dan hidup pun xdelah huru-hara dgn rasa menyampah kat org lain..hihi :p

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik sorry...bkn x appreciate ur comment..x sempat nk bls..blog ni buat hal....terus appear deleted...sorry dear...

      Delete
  5. nak maju kna sentiasa positive :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah