Wednesday, July 9, 2014

Raya Card On The Way

Hi korang...
Sapa yg nak kad raya pas tu dh bg address ari tu sila angkat tangan....
Aku dh pos kad raya korang eh....tunggu la kad semua sampai....
Buat pun terkejar2...ingat tahun depan nak print kad sendiri dan kena make sure awal2 dh sediakan...untuk kad raya ni pun aku still ada balance...hihihi.....


Yang respon pun x banyak....so aku beli kad Ikut Alamat yang aku dapat.....


Dah siap dah.....

Kenapa aku ambil inisiative untuk hantar kad raya sedangkan boleh je email or tag kat Fb....aku rasa caracmacam tu x praktikal....email bila2 masa org lupa kan...if bg kad sebenarnya sebagai pengganti diri...at least apa yg nak disampaikan tu fully delivered....
Selain tu boleh merapatkan lg silaturrahim....moga berpanjangan dari alam maya ke alam reality...kan?

Ada jugak anonymous komen tp aku x aporove la komen dia....kenapa mengharapkan balasan...aku pun nak keep track jugak kawan2 aku...betul x...i did mention tiada paksaan tp sekurang2nya aku pun ada krnangan...mana la tau next aku tercampak kat daerah mereka....at least dh ada kawan dan x perlu tkut ttg keselamatan....nak2 plak aku tgh plan untuk bercuti di seluruh malaysia lepas raya nanti....utk aku explore tempat org dan bila dh kenal maybe boleh jumpa....betul x? 
Terpulang la nak kata idea aku ni mengarut ke apa...but this is my own effort...
Aku punya brain child utk aku hargai follower aku....bukan di alam maya shj...tetapi di dunia reality juga...

Ada 11 keping card lg yg available....ada sapa2 nak?

Email aku alamat korang....mn yg dh bg alanat tu dah settle dah....now aku buka urk 11 orang follower yg aku hargai.......email aku kat atas nun....


Update > another 9 address to go....cepat2


31 comments:

  1. saya newbie..baru follow suria...mungkin ade rezeki kot kad rayer..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi nurul...thanks for following...email me ur address. .dh reserve for u dh...

      Delete
  2. wahh..kad raya..sangat nostalgia..best..:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ok count u in dear...akak dh dpt dh address

      Delete
  4. dah lama tak dapat kad raya..tapi nostalgia kad raya ni.

    ReplyDelete
  5. Teringat zaman budak2 dulu ... berabis ni kumpul kad raya :)

    ReplyDelete
  6. Sy termsuk snarai tak tu.. :-)

    ReplyDelete
  7. Nak jugak kad raya. Nanti akk pm kat fb tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dh masuk list....dh ada alamat dh...

      Delete
  8. Kenapa akk x tau yg sa nak bg kad raya. Alamak terlepas la tu.

    ReplyDelete
  9. Hehehe Lya awal2 dah bagi tau SA... Jangan tertinggal Lya punya sudahh ler hehehe ..Kita pon nak jugak kad raya ..Tak sabar tak sabar nie .. Lya pon ada beli jugak baru2 nie tapi belum bersentuh lagi kad2 tu semua ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utk Lya dh pos dh td...x tau la sampai bila

      Delete
  10. Semoga semua dapat kad raya dari SA semua .....All The Best

    ReplyDelete
  11. seronoknya dapat kad raya..salah satu cara untuk menghargai rakan followers kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Fiza...itu je cara..tahun depan designkan kad raya akak tau...nk print ngan sheda ucu...hihihi

      Delete
  12. Inisiatif yg sgt bgus. sy kalau dpt kad raya dari seseorang mesti rasa jakun pastu gantung kad tu kat bilik even rege kad tu 30 sen je haha.. rasa bangga plak sebab zmn skrng ni mn ada dpt kad2 ni semua wish kat fb ja..masa zmn kecik2 dulu slalu tgk my siblings main bagi2 kad raya.. rindunya those moments..

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak :)


    ReplyDelete
  13. Semoga Ramadah & hari raya bertambah meriah dgn kemesraan silaturrahim yg terjalin.. :)

    ReplyDelete
  14. Best betul kalau dapat kad raya eh. Rajin betul SA hantar kad raya ni.

    ReplyDelete
  15. nak satu kak...alamat saya akak dah ade kan??? :-)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. Oh, dah siap hantar ke SA? I terpilih tak? Kalau ya, pengsanlah nak mengepos balasan kad raya dah nak dekat-dekat raya ni :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah