Friday, July 25, 2014

Dah nak Raya Baru Berhias

Hari ni last keja....masing2 dah takde mood nak kerja....mood ke laut dalam....xde pun announcement half day....tgh tunggu lagi ni....siyes ramai dah start cuti....ada sempat jumpa ada yang x sempat jumpa....


Masing2 excited nak hiaskan office...


Yang baju choc tu propa lebih tu...

Sapa masih bekerja sila angkat tangan....sedihnya bila segelintir colleague dah bercuti....
Sgt2 sedih....bila boss nak bg tau half day ni.....

XDE MOOD NAK KERJA...TAPI BANYAK GILO KOJO HA......


17 comments:

  1. kite kkeje lagi ni, badan kat opis, jiwa dah kat kampung hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la cik lily...jemput dtg rumah tau raya nanti..calling2 ye...

      Delete
  2. ini perkara biasa kak..last day sebelum bercuti raya of course xde mood keje..sabar sabar..jap lagi ade la announce tu..boleh balik kampung cepat kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya dah ada announcement...waktu kerja macam biasa...huwaaaaaaa.....

      Delete
  3. memang mood dah ke laut..semua dah ingat kampung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x per...even kg akak dekat je...dah malas nak keja dah ni

      Delete
  4. Sama la. Badan je kat opis. Jiawa raga dah ke mana. Akk lagi la hari ni. Full day terus. Kejam betul .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita kak...mentang2 bonus masuk ari ni...terus keja kena full day

      Delete
  5. opis sy minggu ke 2 puasa dh cbuk hias pejabat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami berlumba2 nak hiaskan opis..tp tu la..suka last minute...

      Delete
  6. Okey la tu.... at least ada suasana jugak kan....tapi kalau ada gadis gadis macam ni saya nak je offer diri tolong apa yang patut.... ahhahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi2.....HF....meh la dtg tolong...huhu

      Delete
  7. tula badan je kat tempat keje..jiwa dah kat kampung..keje memang tak buatla..ke laut

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang x buat kerja pun...kalau boleh malas nak angkat tipon....

      Delete
  8. jangan katakan Jumaat.harini pun I still kerja okeh.. hahahhaa
    mmg saja tak nak apply cuti harin..sayang kerja half day tapi apply utk 1 day.. so kerja je lah..

    ReplyDelete
  9. Sekolah memang da best :) Cuti satu minggu ^^"

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah